CS:GO Rio 2022 major alınır mı?

Belirli bir skini al diyemem. Hangisi daha avantajlı piyasa altı geliyorsa onu almanızı öneririm. O piyasa altı olup olmadığını kâr edip edemeyeceğinizi kendiniz öğrenmelisiniz bir sürü site satıcı gezin az çok anlarsınız piyasayı. Ben geçen 300e şunu aldım 3-4 yıla satarım büyük ihtimal lakin şu an için biraz kötü de olsa yaptığım trade hiç pişman değilim.

Dosya Ekleri

• E2AC39C5-55C9-445D-9021-9AA1F2405E1C.jpeg
    E2AC39C5-55C9-445D-9021-9AA1F2405E1C.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 95
Belirli bir skini al diyemem. Hangisi daha avantajlı piyasa altı geliyorsa onu almanızı öneririm. O piyasa altı olup olmadığını kâr edip edemeyeceğinizi kendiniz öğrenmelisiniz bir sürü site satıcı gezin az çok anlarsınız piyasayı. Ben geçen 300e şunu aldım 3-4 yıla satarım büyük ihtimal lakin şu an için biraz kötü de olsa yaptığım trade hiç pişman değilim.

GameSatış İtemsatış gibi sitelerden mi önerirsiniz yoksa takas sitelerinden mi? Eğer takas sitelerinden alıyorsanız hangi takas sitelerini önerirsiniz güvenilir olarak?

GameSatış İtemsatış gibi sitelerden mi önerirsiniz yoksa takas sitelerinden mi? Eğer takas sitelerinden alıyorsanız hangi takas sitelerini önerirsiniz güvenilir olarak?

Hocam elinizde skin varsa siteye yatırabileceğiniz ve zamanınız varsa bitskinsi öneririm diğer türlü bakiye yatırmak için çok fazla bilginizi istiyor benim de işime gelmediğinden skin tradeleyerek bakiye sağlıyorum. Param var elimde skin yok diyorsanız ByNoGame öneririm diğer Türk sitelerinde İtemsatış GameSatış gibi hiç trade yapmadım dolandırılırsanız üstüme yükümlülük almak istemem. Bunlar dışında hiç kullanmadım ama skinbaron diye öneriyorlardı, bu siteden emin değilim, bir şey olacağını sanmıyorum ama bitskins varken genelde gerek kalmıyor kullanmaya. Bunlar dışında bilinmedik sitelere girmiyorum ucuz diye. Size de girmemenizi öneriyorum.

Hocam elinizde skin varsa siteye yatırabileceğiniz ve zamanınız varsa bitskinsi öneririm diğer türlü bakiye yatırmak için çok fazla bilginizi istiyor benim de işime gelmediğinden skin tradeleyerek bakiye sağlıyorum. Param var elimde skin yok diyorsanız ByNoGame öneririm diğer Türk sitelerinde İtemsatış GameSatış gibi hiç trade yapmadım dolandırılırsanız üstüme yükümlülük almak istemem. Bunlar dışında hiç kullanmadım ama skinbaron diye öneriyorlardı, bu siteden emin değilim, bir şey olacağını sanmıyorum ama bitskins varken genelde gerek kalmıyor kullanmaya. Bunlar dışında bilinmedik sitelere girmiyorum ucuz diye. Size de girmemenizi öneriyorum.

GameSatış da yüzlerce skin aldım ama ByNoGame daha ucuza varsa ondan da alabilirim bir bakayım. Teşekkürler hocam bilgiler için.

Pazar fiyatları güncel kur üzerinden hesaplanıyor hocam. Yani zaten pazar kuru güncel dolar kuru ile aynı durumda olduğu için Steam'in oyunlar için yaptığı kur artışı burayı etkilemiyor.
Evet ama bileti alıp elinde tutarsa, atıyorum 200 tl den alır ve 1 ay sonra 300 tl olursa öyle kar eder. Bileti kast etmiştim.

Kapsüller de bilet de geçen major da 100 tane kapsül aldım hala daha fiyatları artmadı. Bu sefer kinde ne olur? Bundan iki önce ki major da 150 tane kapsül almıştım 1.5 mu 2.5 TL mi almıştım 40 TL olmuştu kapsüllerin tanesi.

O bir şey mi? Ben kasa düşürdüm 3 tane, bugün baktım fiyatları düşmüştü neredeyse.

Böyle bir kasa gelmiş bu kasanın olayı ne? Ve bu da %75 indirime giriyor mu?

Eki Görüntüle 1555112
Soldakinde mavi stickerların tamamı, sağdakinde glitter stickerların tamamı var. Birde o gördüğün tasarımlı depoyu veriyor. Kar için bakıyorsan almanı önermem, çünkü içindeki stickerları satınca deponun dahi parası çıkmıyor. Ayrıca bu olay normal ve glitter stickerların fiyatını olumsuz etkiler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı