CS:GO Riptide kasaları ileride kaç TL olur?

• Konuyu başlatan Coda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.418
Siz ne yapacaksınız hocam :D.
Hocam ben şahsen kasa almayı planlıyorum, alıyorum da. Şuan fiyatları iyi gibi. Ben küçük yatırımcıyım diyeyim. Şuan 8-9 bandında geziyorlar. 10 olursa belli bir miktar satacağım elbette. Önce Operasyon parasını olabildiğince az kasa satarak çıkarmak. Geri kalanları ise grafik seyrinden takip edeceğim. 1-2 güne pazar banları bitiyor. O zamana kadar 7'leri görmez zaten yine 8-8,5'ten okuturum. 8 kasa var +64TL çıkar.

Hocam ben şahsen kasa almayı planlıyorum, alıyorum da. Şuan fiyatları iyi gibi. Ben küçük yatırımcıyım diyeyim. Şuan 8-9 bandında geziyorlar. 10 olursa belli bir miktar satacağım elbette. Önce Operasyon parasını olabildiğince az kasa satarak çıkarmak. Geri kalanları ise grafik seyrinden takip edeceğim. 1-2 güne pazar banları bitiyor. O zamana kadar 7'leri görmez zaten yine 8-8,5'ten okuturum. 8 kasa var +64TL çıkar.
Tamam ben de kasa alayım o zaman. Peki siz neden ajan almıyorsunuz? (Anlama problemlerim olabilir :)).

Bu sezon biraz farklı çünkü bu sezonda aldığın kasalar 8 gün bekliyor öyle direk çat çat 100-200 kasa kasıp satamıyorsun eskiden broken fang varken öyleydi hepimiz çat çat 50'şer kasa kasıp direk satıyorduk bu yüzden o kasanın fiyatı çok düşmüştü. Eski dönemde broken fang kasmak için hesaplara para vermene de gerek yoktu ben direk 20 hesaptan operasyon kasmıştım hepsini seçkin yapıp operasyondan ettiğim kâr'ın yanı sıra hesapların da tanesini 30 TL'den satmıştım 200 oyunlu sağlam bir Steam hesabını beleşe getirmekle kalmadım üstüne bayağı bir kâr'da etmiştim. Ancak şu an işler aşırı farklı operasyon kasmak için sadece hesap açmak değil üstüne seçkin hesap satın almak gerekiyor ücretsiz sürümde item bile düşüremiyorsunuz (hafife almayın düşen itemlerle Final Fantasy 15 almıştım 80 TL'lik oyun :D) 123 TL seçkin hesabın fiyatı operasyon bileti ile 250 TL'ye geliyor yani yeni hesapların kasa kasması imkansız zarar etmek istiyorsanız orası ayrı tabii. Eskiden 20 hesapla kasan ben şu an anca 2 tanecik hesapla kasabiliyorum ve artık yoruldum görevler zor zaten çok zaman harcıyor falan fistan... Bir de CS:GO'nın kitlesinin yarısının oyunu bırakıp Valorant'a gittiğini hesap edersek bayağı bir oyuncu sayısı azaldı eskiden operasyon kasanların sayısı atıyorum 200 binse bu operasyon 20-30 bin en fazladır tahminimce.

Sözün özü kasaların fiyatlarının düşmesi kısa vadede çok zor gibi gözüküyor aksine artabilir bile.

Ekleme yapayım: Valve kemik kitlesine para kazandırmak istiyor hile kullanan veya bu işin ticaretini yapanların para kazanmasını istemediği için bu sistemlere başvuruyor eski zamanlarda Steam'de para değerli iken şu zamanda Steam'de 100 TL paran varsa anca 70-75 TL'ye satabiliyorsun bu parayı, bunun olmasını istemiyorlar.

Not: Bu söylediklerimin resmi bir açıklaması yoktur tamamen tahmin yürütülerek yazılmış bir yorumdur onu belirtmek isterim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı