En uygun zamanda satıp tekrar alt fiyattan yeni sipariş için çok iyi bir zaman bence
neden böyle düşünüyorum al-sat mantığında olduğum için.
) bir de şöyle bir durum var hatta 2 durum.
1.si kasa fiyatları hâlâ daha yeterince gerilemedi. Gamma2 1.15'lerden - gölge 1.15'lerden - Clutch 0.80'lerden - ufuk 0.27'lerden - prizma2 0.17'lerden yükseldi ve hala alt taban fiyatında değiller. Steam operasyon öğelerini ve sticker ile kapsüllerin fiyarlarını kontrol altına aldı. Peki kasalar için nasıl bir adım gelecek?
2. si ise pandemi girdiğinden beri Steam'in adımlarını ihtimal bile edemiyoruz. (Steam zaten açıklama yapmıyor, öngörülemezdi ama yine iyi kötü tahmin edebiliyorduk) mesela: Operasyonu dedikleri tarihte bitirmemesi, kapsüllerin satış süresi olağan süresinden fazla sürmesi gibi. Sürpriz içinde sürpriz yapıyor.
Ufak bir not: Prizma kasasını 0.15'den 3 bin adet almıştım. 0.38 civarlarına falan sattım. Yaklaşık 3-4 ay prizma kasası ile uğraştım bilen arkadaşlarım var. Rare olma ihtimali vardı neden? Çünkü aşırı fazla dağıttılar. Steam'in amacı ise; herkes CS20 - gamma2 - Clutch - spektrum2- gölge kasalarının rare olacağını düşündü. Steam ise her zamanki sürpriz ile prizma rare yaptı.
)) tahmin ettim ama emin olamadım.
Şu an bir şeyleri tahmin etmek çok zor.
Oda değerlenecek bence lakin sabır: ))