TheLonelyShadow
Hectopat
Daha fazla
Kardeşim sana tek bir tavsiyem olacak bende 2 ay oyunda girmedim Nova 2 den Silver 4 e düştüm ama 2 günde 10 maç attıysam 7 sini yendim . Ama ben 5 kişilik en iyi arkadaşlarımla girdim 1 günde nova 1 çıktım tabi bunun eski nova 2 olmamın da katkısı var yani sana özetliyeyim en yakın arkadaşlarınla gir rütbeleri nova 4 ün üstünde olmasın mesela LE arkadaşınla girersin karşına gelecek adamlar senden 1000 kat daha iyi oynuyor olurlar ve son olarak MVP/YILDIZ/EDO ları en çok sen almaya çalış hep oyunlarda 1. olmaya çalışma en çok edoyu alan sen ol mesela b ye bomba kuruldu adamların hepsini öldürmek yerine ninja defuse yapabilirsin. Tabi bu zor gelirse gireceğin arkadaşlarından rica ederek bomba çözmeyi yada bomba kurmayı iste. Bu arada takım arkadaşlarınla küfrülü yada troll bir şekilde konuşma mesela adama sinir oldun ve kötü oynadı ama sen adama sorun olmaz bir dahaki el alırız ingiliz ise We will have no more trouble diye bilirsin yada adam rushlıyor sen de adama fucking noob dont push diyeceğine please dont push desen adam seni dinleyecek oyunları kazanman daha kolay olacak. Böyle dediklerimi yaparsan 15 günde nova 4 e çıkabileceğini düşünüyorum. Bana steam üzerinden ulaşmak istersen TheLonelyShadow (Smurfum) Resmim yolda yürüyen siyah bi adam profilimin arka resmi CS:GO açıklamasında Ensar yazıyorŞuan silver 4 üm. Ne yapsam rütbe atlayamıyorum. Hep takıma oynamayı bilmeyen adamlar geliyor takımı taşıyan ben oluyorum ama yeniliyoruz bunlar yüzünden rütbe çıkamıyorum. Silver 4 lük olduğumu düşünmüyorum en azından nova 2 olmalıyım. Sizce ne yapmalıyım ?
Son düzenleme: