CS:GO rütbe atlamada verilen hediye ne sıklıkla veriliyor?

Hatta sayfada baya sorunun cevabı da var.
Steam topluluk kısmında da tartışmalar olmuş bu konuda gece 3 diyor hepsi ve benim attığım siteyi kaynak göstermişler. Bu gece 3te sirf bunun için csye bakacağım.
3:30 hocam 3de değil 4te değil hiç mi cs oynamadınız.
hiç mi oynamadınız demişsin de hacım daha kasa limitini bilmiyorsun ne kadar fazla oynuyorsan artık. Haftada 3-4 kasa düşüyormuş bir yaşıma daha girdim açıkçası.

Gördüm o konuları da bugün girip baksan ne olacak ki cuma gününe geçtik?

Her Cuma yenileniyor. 1 Kasa 1 İtem düşürme hakkınız oluyor.
haftalık bonus tp verirken drop limiti de sıfırlanıyor diye biliyorum yani çarşamba günü

3:30 hocam 3de değil 4te değil hiç mi cs oynamadınız.
kanka senin dediğin yaklaşık 1 2 ay önce değişti cs2 öncesi bir değişim oldu şansa bağlı drop düşme sıfıra indi sanırım haftada atladığın ilk rütbede drop( silah ve grafiti ) veriyor sadece.

hiç mi oynamadınız demişsin de hacım daha kasa limitini bilmiyorsun ne kadar fazla oynuyorsan artık. Haftada 3-4 kasa düşüyormuş bir yaşıma daha girdim açıkçası.
Ben 2 defa düşürdüm hocam 1 hafta içerisinde forumlarda gördüğüm kadarıyla 3. kasanında çok zor bir ihtimalle düşeceğini iddia etmişler farkındaysan bende 3.yü henüz düşüremedim dedim zaten.

En son ne zaman düşürdün? O sistem tamamen değişti. Haftada 1 limiti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…