Hocam daha deminden beri ne yazıyoruz anlamadım bir de çarşamba olduğuna herkes emin neredeyse.Mesaj kasmak için desem 1 mesajsın daha.Haftada 1 kasa, 1 sprey ya da silah skini düşüyor ve her cuma yenileniyor.
Hocam daha deminden beri ne yazıyoruz anlamadım bir de çarşamba olduğuna herkes emin neredeyse.Mesaj kasmak için desem 1 mesajsın daha.Haftada 1 kasa, 1 sprey ya da silah skini düşüyor ve her cuma yenileniyor.
Hatta sayfada baya sorunun cevabı da var.Bende böyle site buldum bir de 3 geçerken girmiştim olmamıştı bende gittim YouTuber'a sordum 4 dedi 4 de girdim olmuştu.
Steam topluluk kısmında da tartışmalar olmuş bu konuda gece 3 diyor hepsi ve benim attığım siteyi kaynak göstermişler. Bu gece 3te sirf bunun için csye bakacağım.Hatta sayfada baya sorunun cevabı da var.
hiç mi oynamadınız demişsin de hacım daha kasa limitini bilmiyorsun ne kadar fazla oynuyorsan artık. Haftada 3-4 kasa düşüyormuş bir yaşıma daha girdim açıkçası.3:30 hocam 3de değil 4te değil hiç mi cs oynamadınız.
Steam topluluk kısmında da tartışmalar olmuş bu konuda gece 3 diyor hepsi ve benim attığım siteyi kaynak göstermişler. Bu gece 3'te sirf bunun için CS'ye bakacağım.
Hiç mi oynamadınız demişsin de hacım daha kasa limitini bilmiyorsun ne kadar fazla oynuyorsan artık. Haftada 3-4 kasa düşüyormuş bir yaşıma daha girdim açıkçası.
Evet doğru dalgınlığıma gelmiş kusura bakmaGördüm o konuları da bugün girip baksan ne olacak ki cuma gününe geçtik?
haftalık bonus tp verirken drop limiti de sıfırlanıyor diye biliyorum yani çarşamba günüHer Cuma yenileniyor. 1 Kasa 1 İtem düşürme hakkınız oluyor.
kanka senin dediğin yaklaşık 1 2 ay önce değişti cs2 öncesi bir değişim oldu şansa bağlı drop düşme sıfıra indi sanırım haftada atladığın ilk rütbede drop( silah ve grafiti ) veriyor sadece.3:30 hocam 3de değil 4te değil hiç mi cs oynamadınız.
Ben 2 defa düşürdüm hocam 1 hafta içerisinde forumlarda gördüğüm kadarıyla 3. kasanında çok zor bir ihtimalle düşeceğini iddia etmişler farkındaysan bende 3.yü henüz düşüremedim dedim zaten.hiç mi oynamadınız demişsin de hacım daha kasa limitini bilmiyorsun ne kadar fazla oynuyorsan artık. Haftada 3-4 kasa düşüyormuş bir yaşıma daha girdim açıkçası.
En son ne zaman düşürdün? O sistem tamamen değişti. Haftada 1 limiti var.Ben 2 defa düşürdüm hocam 1 hafta içerisinde forumlarda gördüğüm kadarıyla 3. kasanında çok zor bir ihtimalle düşeceğini iddia etmişler farkındaysan bende 3.yü henüz düşüremedim dedim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.