CS:GO rütbe atlamada verilen hediye ne sıklıkla veriliyor?

En son ne zaman düşürdün? O sistem tamamen değişti. Haftada 1 limiti var.
kanka sence bu limit cs2 çıkınca gelecek kişi sayısından dolayı kasa kıtlığı yaşatmaz mı bu da kasa fiyatlarını uçuracagı anlamına geliyor sence?

kanka sence bu limit cs2 çıkınca gelecek kişi sayısından dolayı kasa kıtlığı yaşatmaz mı bu da kasa fiyatlarını uçuracagı anlamına geliyor sence?
Ben şahsen cs2 gelince kasa fiyatlarının ilk başta pik yapacağını düşünüyorum. Sonrasında bir düşüş olur fiyatlarda. Tabii bu benim fikrim başkası farklı düşünebilir.

Ben şahsen cs2 gelince kasa fiyatlarının ilk başta pik yapacağını düşünüyorum. Sonrasında bir düşüş olur fiyatlarda. Tabii bu benim fikrim başkası farklı düşünebilir.
bence de öyle ondan dolayı dropları bekletiyorum cs2 ye

Bu da yanlış bilgi. Gece saat 3'te yenileniyor. :d
Gece 3te yenileniyor. Herkes farklı bir saat yazmış.
Saat 3'ü de geçti 3.30'u da ama drop sistemi resetlenmedi. 4 demiştim ben.

3:30 hocam 3de değil 4te değil hiç mi cs oynamadınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-09 033648.png
    458,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran görüntüsü 2023-08-09 040206.png
    463,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Haftalık 1 kez hediye veriyor.

Peki hocam diyelim bu hafta 2 rutbe atladim 2. Hafta rutbe atlamasamda verirmi yoksa o hafta illa atlamam lazimmi
Vermez. Her hafta 1 kere alma hakkın var. Bir haftada 10 rütbe atlasan bile bir ödül alırsın ve diğer hafta da rütbe atlaman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…