İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 15 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle?
Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle?
Çözüm Do6uk4n 15 Ağustos 2023 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın seçkin olması lazım. Oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız?
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın seçkin olması lazım. Oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız?
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 15 Ağustos 2023 #2 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın seçkin olması lazım. Oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın seçkin olması lazım. Oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Her 5000 tecrübe puanı kazanımında yeni rütbeye ulaşırsınız. Hesabınız Prime değilse bu mümkün değildir. Artı 0 Eksi
Her 5000 tecrübe puanı kazanımında yeni rütbeye ulaşırsınız. Hesabınız Prime değilse bu mümkün değildir.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 15 Ağustos 2023 #4 Hesabınız seçkin değilse rank atlayamazsınız. Artı 0 Eksi
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 15 Ağustos 2023 #5 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Keşke tek maçta rütbe atlasa herkes. Tek maçta tabii ki de rütbe atlamayacaksın ayrıca rankının olması için 10 maç kazanman lazım. Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Keşke tek maçta rütbe atlasa herkes. Tek maçta tabii ki de rütbe atlamayacaksın ayrıca rankının olması için 10 maç kazanman lazım.
KS KS İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 15 Ağustos 2023 #6 Do6uk4n dedi: Hesabınızın seçkin olması lazım. Oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Seçkin yok hocam. Artı 0 Eksi
Do6uk4n dedi: Hesabınızın seçkin olması lazım. Oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Seçkin yok hocam.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.208 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #7 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hesabınız seçkin olmadıgı için rank atlayamazsınız. Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum, ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hesabınız seçkin olmadıgı için rank atlayamazsınız.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2023 #8 İlhan TC dedi: Seçkin yok hocam. Genişletmek için tıkla... Satın alman lazım. Artı 0 Eksi
KS KS İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 15 Ağustos 2023 #9 selef dedi: Satın alman lazım. Genişletmek için tıkla... Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu? MorgauS_0 dedi: Hesabınız seçkin olmadıgı için rank atlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
selef dedi: Satın alman lazım. Genişletmek için tıkla... Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu? MorgauS_0 dedi: Hesabınız seçkin olmadıgı için rank atlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu?
6 656682 Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 422 Çözümler 4 15 Ağustos 2023 #10 İlhan TC dedi: Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu? Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, olsa ortalık hile ve smurflerden geçilmezdi. Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu? Almak iyide hocam 300 küsur lira ucuza almanın bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, olsa ortalık hile ve smurflerden geçilmezdi.