CS:GO rütbesi nasıl belirlenir?

Melikşah S

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, oyunda 1050 saatim var. Ana hesabımın ranki DMG. Kendime yeni bir hesap açtım. Smurf hesap. Bu hesapta toplam 7 maç attım. 6 win, 1 beraberlik. Maçlarda 35-50 arası vurdum. Edo da kastım bayağı. Ama Silver 5 arkadaşımla girdim, karşıya da genelde Nova 1'ler geldi. 4 win daha alınca rank atacak. Sizce tahmini hangi rank atar? Nova 1 eloda 40-50 vuruyorsam bence en az MG1 atması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GN3, GN4, MG1 ve MG2 arasında bir şeye atar muhtemelen. GN4 olarak ihtimal veriyorum ben. Silver 5 arkadaşınız ile girmeseydiniz daha yüksek olabilirdi.

Silver oloda keleş atmasınımı bekliyorsunuz cidden. tahminim nova 2-3 arası 10 maç olunca mutlaka fotoğraf bekliyorum. Ayrıca rank atlamanıza karşı tarafın rütbesi değil girdiğiniz takımın rütbesi belirler.

Sınıf arkadaşım oyunda yeni benim de rankim yüksek olduğu için açtım hesabi aslinda çok da önemli değil ama düşük atacağını bilsem girmezdim onla )

Sınıf arkadaşım oyunda yeni benim de rankim yüksek olduğu için açtım hesabi aslinda çok da önemli değil ama düşük atacağını bilsem girmezdim onla )

Aslında arkadaşlarınıda alıp Faceit'e geçseniz sizin için daha iyi olur grup kurarak. Daha kaliteli seviyeli maçlar oynayabilirsiniz. Ama Silver elo kötülemek için demiyorum biraz onlara ağır gelebilir. En azından bir deneyin derim. İyi oyunlar

Faceit geçmeden önce kendimi biraz geliştiriyim dedim. Rankim düşüktü bir sürü arkadaşım vardi. Şimdi rankim yükseldi tüm arkadaşlar Valorant'a geçti tek kaldım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…