Ulaştığınız en yüksek CS:GO rütbesi

Şu anki rank: Silver 2 ☹️
En yüksek rank: Master Guardian Elite.
Hocam Valorant'ta plat 3 iseniz CS'de rahat çift keleşe kadar çıkarsınız. Bu CS'nin rank olayı çok garip. Gümüş oyuncularının yarısı keleşlerden daha iyi oluyor genelde.
Oyun bir türlü rank atmıyor ki.
1900 saatim var, sadece 1 kere çıktım asıl ELO'ma.
Oynayışım MG2-MGE gibi, çok rahat Silver'da en az 25 adam vuruyorum maç başı, takımı sırtlayan benim fakat rank atmıyor.

Forumdaki insanların CS:GO rankını çok merak ediyorum. Daha önce ulaştığınız en yüksek rankı işaretleyin, şu anki rankınızı değil.
Ben MG2'ye kadar çıktım, şu an MG'yim.
Not: Rekabetçi rankarınızı işaretleyin, yoldaş değil.
En yüksek ulaştığım rank: Global Elite
Şuan ki rankım: Global Elite
Nadiren giriyorum MM genellikle faceit giriyorum sebebini dün yine yaşadım maç girdim 30 vurdum karşıda 43 vuran sadece sis arkası kapı arkası vuran hile adamın 43 killinin 20 si sis duvar arkasından 15-15 bitirdik maçı adam monitörü yumrukladı muhtemelen öyle işte globale çıkıp saldım gibi bir şey faceit daha iyi.

En yüksek:LE
Şuanki:MGE

oyunu 1.5sene bıraktım sonra geri başladım Nova2'ye kadar düştüm şuan MGE'yim öyle gidiyor :d

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı