CS:GO rütbesi neye göre değişiyor?

Pixel1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben CS:GO'da isteyerek Silver 1'e düştüm ne kadar yükselebilirim diye ama hala rütbe atlayamadım genelde 20-25 arası vuruyorum, nedeni nedir?

Bu arada yanlış etiket koymuşum, lütfen ceza kesmeyin Technopat.

Dosya Ekleri

• IMG20210702141419.jpg
    IMG20210702141419.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 110
Cidden güldüm buna. Emojide değil sadece. Hatırlatmak isterim. Bu hileci durumunun herkes farkında. Valve'i savunmak veya aynı zamanda CS:GO oyununu size skin kazandırmıyor ya da para. Sizler gibi oyuncuların yüzünden oyun oynanılmaz halde zaten. Azıcık tepki gösterseniz adamlar belki bir adım atacak.

Hocam Prime fiyatların artması hileleri azaltır bence, çünkü kimsenin ban yiyip tekrar 120TL vermek isteyeceğini sanmıyorum. Ama başta anti-cheat'i geliştirseler sorun kökten çözülecek. Sabah FACEIT'te hile olmamasından bahsetmiştik, adamlar öyle bir AC yapmış ki ne zaman girsem güncelleme olduğu için restart attırıyor program, hileye hiç affı yok arka planda hazır bekliyor 3. Parti yazılım yakalamak için. Ama Valve'a bakıyoruz önlem falan yok, senede bir kere VAC dalgası geliyor birkaç hileci banlanıyor o kadar, halbuki yılanın başını küçükken ezmek lazım. Bu konuda biraz Faceit'i örnek alsa her şey çok güzel olacak.

Hocam Prime fiyatların artması hileleri azaltır bence, çünkü kimsenin ban yiyip tekrar 120TL vermek isteyeceğini sanmıyorum. Ama başta anti-cheat'i geliştirseler sorun kökten çözülecek. Sabah FACEIT'te hile olmamasından bahsetmiştik, adamlar öyle bir AC yapmış ki ne zaman girsem güncelleme olduğu için restart attırıyor program, hileye hiç affı yok arka planda hazır bekliyor 3. Parti yazılım yakalamak için. Ama Valve'a bakıyoruz önlem falan yok, senede bir kere VAC dalgası geliyor birkaç hileci banlanıyor o kadar, halbuki yılanın başını küçükken ezmek lazım. Bu konuda biraz Faceit'i örnek alsa her şey çok güzel olacak.
Hocam aslında her oyunda hile olur katılıyorum ama dediğiniz gibi Faceitin AC sistemi (bildiğim kadarıyla) diğer çoğu oyundaki gibi Easy Anti Cheat altyapısını kullanıyor. İstese Valve firması da bunu halleder. Kökünden halleder demiyorum bak, ciddi ölçüde hileleri engeller. Ama yapmıyorlar. Sparkles'in son attığı videosundaki gibi hilelere izin veriyorlar.

Diğer bir yakındığım konu ise, oyuncular. Az tepkilerini gösterseler valve belki ufak bir adım atar. İnanın bana 2014 den beri bu oyunu oynuyorum. Daha önce de bu tarz olaylar oldu. Ama oyuncular hep tepkilerini gösterdikleri için hep adım attılar. Şuan da çok az kişi (bizler gibi) insan tepkisini gösteriyor. Diğer oyuncular da ya hile ya da durumu kabullenenler zaten. Hatırlarsınız belki 2016 senesinde #Fixcsgo tagı gündemdeydi yaklaşık 1-2 hafta civarında durmakzısın. Adamlar en son hem oyundaki hitboxları düzeltti. Ama ciddi anlamda hilecileri engellemişti. 2019 senesinden bu yana hiç bir şekilde VAC güncellemesi almadı oyun. Bildiğim bütün iyi oynayan Youtuber olsun, streamer olsun, profesyonel olsun ya oyunu bıraktı ya da eskisi gibi ciddi bir şekilde oynamıyor zaten bu durumdan ötürü.
Ve Valve firması sırf egolarından dolayı VAC sistemini değiştirmiyor sanırsam. En azından EAC sistemine geçseler yine diyorum hileleri ciddi şekilde engellerler. Ama istemiyorlar. Bu kadar basit.
ilk video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir diğeri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diğeri:

Hilecilerin yanı sıra oyunda o kadar bug varki. Smokeden adam görme, duvar içi adam görme... Duvardan adam görmeyi fixlediler ama smoke hala duruyor. Kısacası demek istediğim oyun ile gram ilgilenmiyorlar. Sadece para kazanma amaçlı yeni skin, yeni kasa ekliyorlar. Demek istediğim bu. Oyuncular tepkilerini koysalar eskiden olduğu gibi, oyunu düzeltebilirler. Ama yapmıyorlar,yapmak istemiyorlar.
Aynı benim gibi yakınan bir yayıncı arakdaş:

Mesela bu gün, arkadaşımla maça girdik. Her ikimizde Lem idik le düştük. 3 maç 3 tane hile. İlk maçımızda 2 tane wallhack, diğerinde de aynı. Son maçımızda da Spinbot. Tam 1 ay önce 5 kişi spinbot açmıştı. Evet 5 kişi. Hala hiç bir ban yememiş.

Envanterinde asiimovlar, bıçaklar olan adam. Mevlana açtı 2 hafta önce. Oda ne VAC ne OW ban yedi. Hadi tamam VAC artık hileleri görmüyor peki ya OW? O da bozuk zaten (CS:GO tartışmalarına göz atmışsanız ne dediğimi bilirsiniz.)
Son olarak şuna bakar mısınız? Dünyaca bilenen CS:GO youtuberi bile artık oyun ile dalga geçiyor :D

Son düzenleme:
Hocam aslında her oyunda hile olur katılıyorum ama dediğiniz gibi FACEIT'in AC sistemi (bildiğim kadarıyla) diğer çoğu oyundaki gibi Easy Anti-Cheat altyapısını kullanıyor. İstese Valve firması da bunu halleder. Kökünden halleder demiyorum bak, ciddi ölçüde hileleri engeller. Ama yapmıyorlar. Sparkles'in son attığı videosundaki gibi hilelere izin veriyorlar.

Diğer bir yakındığım konu ise, oyuncular. Az tepkilerini gösterseler Valve belki ufak bir adım atar. İnanın bana 2014'den beri bu oyunu oynuyorum. Daha önce de bu tarz olaylar oldu. Ama oyuncular hep tepkilerini gösterdikleri için hep adım attılar. Şu an da çok az kişi (bizler gibi) insan tepkisini gösteriyor. Diğer oyuncular da ya hile ya da durumu kabullenenler zaten. Hatırlarsınız belki 2016 senesinde #fixcsgo tagı gündemdeydi yaklaşık 1-2 hafta civarında durmakzısın. Adamlar en son hem oyundaki hitboxları düzeltti. Ama ciddi anlamda hilecileri engellemişti. 2019 senesinden bu yana hiçbir şekilde VAC güncellemesi almadı oyun. Bildiğim bütün iyi oynayan YouTuber olsun, streamer olsun, profesyonel olsun ya oyunu bıraktı ya da eskisi gibi ciddi bir şekilde oynamıyor zaten bu durumdan ötürü.
Ve Valve firması sırf egolarından dolayı VAC sistemini değiştirmiyor sanırsam. En azından eac sistemine geçseler yine diyorum hileleri ciddi şekilde engellerler. Ama istemiyorlar. Bu kadar basit.
İlk video:

Bir diğeri:

Diğeri:

Hilecilerin yanı sıra oyunda o kadar bug varki. Smokeden adam görme, duvar içi adam görme... Duvardan adam görmeyi fixlediler ama smoke hala duruyor. Kısacası demek istediğim oyun ile gram ilgilenmiyorlar. Sadece para kazanma amaçlı yeni skin, yeni kasa ekliyorlar. Demek istediğim bu. Oyuncular tepkilerini koysalar eskiden olduğu gibi, oyunu düzeltebilirler. Ama yapmıyorlar, yapmak istemiyorlar.
Aynı benim gibi yakınan bir yayıncı arakdaş:

Mesela bugün, arkadaşımla maça girdik. Her ikimizde lem idik le düştük. 3 maç 3 tane hile. İlk maçımızda 2 tane wallhack, diğerinde de aynı. Son maçımızda da spinbot. Tam 1 ay önce 5 kişi spinbot açmıştı. Evet 5 kişi. Hala hiçbir ban yememiş.

Envanterinde asiimovlar, bıçaklar olan adam. Mevlana açtı 2 hafta önce. Oda ne VAC ne ow ban yedi. Hadi tamam VAC artık hileleri görmüyor peki ya ow? O da bozuk zaten ( CS:GO tartışmalarına göz atmışsanız ne dediğimi bilirsiniz.)
Son olarak şuna bakar mısınız? Dünyaca bilenen CS:GO YouTuber'i bile artık oyun ile dalga geçiyor :D

18 şubat CS:GO darbesini hatırlıyor musun hocam? Oyun hileden geçilmiyor diye Rus hacker grubu komple oyunu ele geçirmişti, lobi açtığımızda yüz binlerce galibiyeti olan botlar lobiye girip Valve'ın hileler hakkında hiçbir şey yapmaması konusunda İngilizce ve Rusça mesaj bırakıyordu. Bu tip eylemler Valve'ı harekete geçirir ancak.

18 şubat CS:GO darbesini hatırlıyor musun hocam? Oyun hileden geçilmiyor diye Rus hacker grubu komple oyunu ele geçirmişti, lobi açtığımızda yüz binlerce galibiyeti olan botlar lobiye girip Valve'ın hileler hakkında hiçbir şey yapmaması konusunda İngilizce ve Rusça mesaj bırakıyordu. Bu tip eylemler Valve'ı harekete geçirir ancak.
Aynen işte #FixCSGO tagı o sayede ünlü olmuştu.
Aynen işte #FixCSGO tagı o sayede ünlü olmuştu.
Hocam az önce arkadaşımla Steam Chat kısmında geçen bir sohbet daha.
1625256774187.png

Farklı haritalar tercih ederseniz daha hızlı rütbe atlayabilirsiniz. Kendim denedim ve solo girdiğim oyunlarda da daha fazla rütbe atladım. Genel olarak aynı haritayı seçip arkadaşlarımla arka arkaya +6-7 Win aldığımda atmıyor fakat kendi başıma 4-5 maçta atıyor. K/D/A oranlarının pek etki ettiğini sanmıyorum çünkü 15 vurulan maçta da atıyor. Tamamen kafasına göre sanırım.

Cidden güldüm buna. Emojide değil sadece. Hatırlatmak isterim. Bu hileci durumunun herkes farkında. Valve'i savunmak veya aynı zamanda CS:GO oyununu size skin kazandırmıyor ya da para. Sizler gibi oyuncuların yüzünden oyun oynanılmaz halde zaten. Azıcık tepki gösterseniz adamlar belki bir adım atacak.

Hayır savunmuyorum istersen bir ara sana maç indirip atarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı