knoxyy Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 CS:GO'da ranksiz rekabetçide rapor yedim. Overwatch'a duser miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 5 Ağustos 2022 #11 gamesense dedi: Kırmızı faktör olmayan hiçbir hesap ow'a düşmez. Bu arada selam Genişletmek için tıkla... Kim dedi? 80-100 arasında hesap banlatan birine mi söylüyorsun bunu. Artı 0 Eksi
gamesense dedi: Kırmızı faktör olmayan hiçbir hesap ow'a düşmez. Bu arada selam Genişletmek için tıkla... Kim dedi? 80-100 arasında hesap banlatan birine mi söylüyorsun bunu.
gamesense Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer USA 5 Ağustos 2022 #12 AKINCILAR dedi: Kim dedi? 80-100 arasında hesap banlatan birine mi söylüyorsun bunu. Genişletmek için tıkla... Son 2-3 aydır endpoint ile semi takılıyorum her maç. Kırmızı faktöre bile düşmedim seni bilemem. Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: Kim dedi? 80-100 arasında hesap banlatan birine mi söylüyorsun bunu. Genişletmek için tıkla... Son 2-3 aydır endpoint ile semi takılıyorum her maç. Kırmızı faktöre bile düşmedim seni bilemem.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 5 Ağustos 2022 #13 gamesense dedi: Son 2-3 aydır endpoint ile semi takılıyorum her maç. Kırmızı faktöre bile düşmedim seni bilemem. Genişletmek için tıkla... UID kaç? Artı 0 Eksi
gamesense dedi: Son 2-3 aydır endpoint ile semi takılıyorum her maç. Kırmızı faktöre bile düşmedim seni bilemem. Genişletmek için tıkla... UID kaç?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #14 knoxyy dedi: CS:GO'da ranksiz rekabetçide rapor yedim. Overwatch'a duser miyim? Genişletmek için tıkla... 24 saat içinde 10 dan fazla report alırsanız yiyorsunuz. Artı 0 Eksi
knoxyy dedi: CS:GO'da ranksiz rekabetçide rapor yedim. Overwatch'a duser miyim? Genişletmek için tıkla... 24 saat içinde 10 dan fazla report alırsanız yiyorsunuz.
gamesense Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer USA 6 Ağustos 2022 #15 AKINCILAR dedi: UID kaç? Genişletmek için tıkla... Yabancı bi arkadaştan satın aldım. uid ne sen sor ne ben söyleyim Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: UID kaç? Genişletmek için tıkla... Yabancı bi arkadaştan satın aldım. uid ne sen sor ne ben söyleyim
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Ağustos 2022 #16 gamesense dedi: Yabancı bi arkadaştan satın aldım. uid ne sen sor ne ben söyleyim Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim tamamdır. Hayırlı olsun Her ne kadar şu anda çöp olsa da ismi yetiyor. Artı 0 Eksi
gamesense dedi: Yabancı bi arkadaştan satın aldım. uid ne sen sor ne ben söyleyim Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim tamamdır. Hayırlı olsun Her ne kadar şu anda çöp olsa da ismi yetiyor.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 6 Ağustos 2022 #17 Brightroar dedi: Çok fazla raporlanırsanız düşersiniz. Ben de çok kez raporlandığım için düşmüşümdür, eminim. Ancak Overwatch'dan izleyen kişiler sizin hile olduğunuzu söylese bile hile dosyalarınız yoksa ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam zaten bilgisayara check up yapıyor her gün. Varsa 3.parti DLL veya hile otomatikman VAC atıyor. Artı 0 Eksi
Brightroar dedi: Çok fazla raporlanırsanız düşersiniz. Ben de çok kez raporlandığım için düşmüşümdür, eminim. Ancak Overwatch'dan izleyen kişiler sizin hile olduğunuzu söylese bile hile dosyalarınız yoksa ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam zaten bilgisayara check up yapıyor her gün. Varsa 3.parti DLL veya hile otomatikman VAC atıyor.
gamesense Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer USA 6 Ağustos 2022 #18 AKINCILAR dedi: Anladım kardeşim tamamdır. Hayırlı olsun Her ne kadar şu anda çöp olsa da ismi yetiyor. Genişletmek için tıkla... 3 yıl falan oldu ya bence eskiye göre daha iyi mm için. Zaten hvh hiç girmedim daha. Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: Anladım kardeşim tamamdır. Hayırlı olsun Her ne kadar şu anda çöp olsa da ismi yetiyor. Genişletmek için tıkla... 3 yıl falan oldu ya bence eskiye göre daha iyi mm için. Zaten hvh hiç girmedim daha.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Ağustos 2022 #19 gamesense dedi: 3 yıl falan oldu ya bence eskiye göre daha iyi mm için. Zaten hvh hiç girmedim daha. Genişletmek için tıkla... 3 yıl olmuş ise nickimden beni tanıyor olabilirsin. Artı 0 Eksi
gamesense dedi: 3 yıl falan oldu ya bence eskiye göre daha iyi mm için. Zaten hvh hiç girmedim daha. Genişletmek için tıkla... 3 yıl olmuş ise nickimden beni tanıyor olabilirsin.
gamesense Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer USA 6 Ağustos 2022 #20 AKINCILAR dedi: 3 yıl olmuş ise nickimden beni tanıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskilerden seni charlie can aBi onlar vardı onları tanıyorum Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: 3 yıl olmuş ise nickimden beni tanıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskilerden seni charlie can aBi onlar vardı onları tanıyorum