CS:GO Ruslardan bıktım

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar sizlerde benim gibi Rus oyunculardan ve onların sabotesinden sıkıldıysanız Steam destek ile iletişime geçip bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin. Ben artık her oyundan sebepsiz yere veya ufak mevzulardan dolayı atılmaktan yoruldum. Bana dağıstanlı mısın, tatar mısın diye ırkçılık yapanları da gördüm. Sizlerde şikayetlerinizi Steam destek bölümüne dile getirirseniz en azından haberleri olur ve belki eşleştirme konusunda bir şeyler yapılabilir.
Steam- kütüphane- CS:GO- destek- umduğum gibi değil- oynanışla ilgili sorun yaşıyorum diyerek bu mesajı gönderebilirsiniz.

Hileler ve Ruslar yüzünden yaklaşık 2 yıldır CS:GO'ya girmedim.

Faceit oynayıp 7 level oluncaya kadar durmadan kasmalısınız ondan sonra ciddi oyuncularla oyun oynuyabilirsiniz.

Ya da ciddi bir 5'li ile yol alabilirsiniz.

Faceit CS:GO ve birçok oyun için alternatif oyun platformu...
Birçok CS:GO profesyonel oyuncusu bu platform'da oynar kendine ait bir rank sistemi vardır 1-10 Lvl aralığında kendi sunucuları mevcuttur. Daha kaliteli oyun daha ciddi maçlar atabileceğin ve kendini geliştirebileceğin yerdir.

FACEIT Nedir ?

Faceit sitesi.

O yüzden ben ve arkadaşlarım 3 kişi yola çıktık ve Rusları oyundan soğutmaya çalışıyoruz, o kadar troll oynuyoruz ki adamlar 3. Round'dan kick me pls yazıyor. Köklerini kurutacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…