İlbay Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Başlıkta olduğu gibi arkadaşlar. İkisinde de gördüğüm bütün yöntemleri denedim ama olmadı.
Enzo St. John Hectopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.095 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 İlbay dedi: Başlıkta olduğu gibi arkadaşlar. İkisinde de gördüğüm bütün yöntemleri denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... 4:3'te çözünürlüğünüzün tamamı kullanılmıyor o yüzden kenarlarda siyah barların oluşması normal. Artı 0 Eksi
İlbay dedi: Başlıkta olduğu gibi arkadaşlar. İkisinde de gördüğüm bütün yöntemleri denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... 4:3'te çözünürlüğünüzün tamamı kullanılmıyor o yüzden kenarlarda siyah barların oluşması normal.
ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 17 Nisan 2023 #3 Enzo St. John dedi: 4:3'te çözünürlüğünüzün tamamı kullanılmıyor o yüzden kenarlarda siyah barların oluşması normal. Genişletmek için tıkla... siyah bar derken. görüntü atarmısnız Artı 0 Eksi
Enzo St. John dedi: 4:3'te çözünürlüğünüzün tamamı kullanılmıyor o yüzden kenarlarda siyah barların oluşması normal. Genişletmek için tıkla... siyah bar derken. görüntü atarmısnız
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 17 Nisan 2023 #4 NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla > Tam ekran seç. Artı 0 Eksi
KS KS İlbay Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Lawien dedi: NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla > Tam ekran seç. Genişletmek için tıkla... denetim masasın da ekran seçeneği yok malesef ahmetqaz dedi: siyah bar derken. görüntü atarmısnız Genişletmek için tıkla... Ekranı 4:3 oranı yapınca ekranın kenarları siyah oluyor Enzo St. John dedi: 4:3'te çözünürlüğünüzün tamamı kullanılmıyor o yüzden kenarlarda siyah barların oluşması normal. Genişletmek için tıkla... Önceden düzelttiğimde kenarlar doluyordu. Son düzenleme: 17 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Lawien dedi: NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla > Tam ekran seç. Genişletmek için tıkla... denetim masasın da ekran seçeneği yok malesef ahmetqaz dedi: siyah bar derken. görüntü atarmısnız Genişletmek için tıkla... Ekranı 4:3 oranı yapınca ekranın kenarları siyah oluyor Enzo St. John dedi: 4:3'te çözünürlüğünüzün tamamı kullanılmıyor o yüzden kenarlarda siyah barların oluşması normal. Genişletmek için tıkla... Önceden düzelttiğimde kenarlar doluyordu.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #6 İlbay dedi: Önceden düzelttiğimde kenarlar doluyordu. Genişletmek için tıkla... CS:GO kütüphaneden bul sağ tıkla özelliklere gel,başlatma seçeneklerine -nofbo veya -stretchaspect bunlardan birisi yapıştır ikisinden birisi galiba hangisi bilmiyorum. Dene ve geri bildir. Artı 0 Eksi
İlbay dedi: Önceden düzelttiğimde kenarlar doluyordu. Genişletmek için tıkla... CS:GO kütüphaneden bul sağ tıkla özelliklere gel,başlatma seçeneklerine -nofbo veya -stretchaspect bunlardan birisi yapıştır ikisinden birisi galiba hangisi bilmiyorum. Dene ve geri bildir.