CS:GO sabit 60 FPS

mustafa 9889

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bugün bilgisayarı açtım ve 60 FPS'e sabitlendiğini gördüm oyunun. Normalde 220-250 arasıydı. Ne olduğunu bir türlü anlayamadım. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
fps_max 400 komutunu deneyebilirsiniz.

Özellikler-Uyumluluk kısmından.tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak butonunu aktif edebilirsiniz.

Nvidia da Dikey Eşitlemeyi kapatmayı deneyebilirsiniz.

Daha dün 200-250 FPS oynadığım oyun bugün kendiliğinden 60 FPS'e sabitlenmiş. Komut falan yazdım olmuyor. Düşey senkronizasyon kapalı. Neden kendiliğinden böyle oldu anlamadım. Çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç ayarlarına "fps_max 0 " yazar mısınız ? Veya aklıma gelen diğer senaryolar xbox game bar ve ekran kartı yazılımı üzerinden vsync açılmış olabileceği, bunları kontrol eder misiniz ?

Başlangıç ayarlarına "fps_max 0 " yazar mısınız ? Veya aklıma gelen diğer senaryolar xbox game bar ve ekran kartı yazılımı üzerinden vsync açılmış olabileceği, bunları kontrol eder misiniz ?
Oyunu açık bu komutu yazıp entera tınmıyorum ama yine bir şey olmuyor

Daha 10 saat önce 200-250 fps ile oynadığım oyun 60' A takıldı kaldı. Neden böyle oldu anlamadım. Konu açtım ama herkes aynı şeyleri söylüyor. Vsync kapa, Pil tasarrusufunu kapat, Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak, fps_max 0 komutunu yaz gibi şeyler. Bunların hepsi zaten normaldi veya bazılarını uyguladım ama olmuyor. 2 saattir başım ağrıdı bu işle uğraşmaktan. Yok mu bunun çaresi

Laptop özellikleri

Ram:16 Gb
Amd Radeon 6 GB Ekran Kartı
Ryzen 7 işlemci

Bilgisayarın markası nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…