CS:GO sadece rekabetçi modda mı kasa düşüyor?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Seçkin olan bir hesap sadece rekabetten mi kasa düşürebilir yoksa herhangi bir oyun modunda, topluluk sunucusundan da düşürebilir mi?

Bana haftada 2 kere düştü bu bilgiye nereden bakıyorsunuz SS alıp atarım bende bullamadım.

Hocam her çarşamba günü hafta yenileniyor. Yani sizin salı günü düşürdüğünüz kasa ile perşembe günü düşürdüğünüz kasa aynı haftada düşmüş sayılmıyor.

Yanlışınız var ama irdelemeyeceğim. Ben ve arkadaşlarım haftada 2 tane düşürüyoruz. Düşüremeyenler düşünsün artık. Beni de şüphe ettirdiniz kendimden arkadaşlara sordum.

Yanlışınız var ama irdelemeyeceğim. Ben ve arkadaşlarım haftada 2 tane düşürüyoruz. Düşüremeyenler düşünsün artık. Beni de şüphe ettirdiniz kendimden arkadaşlara sordum.

Sanırım sizin hesaplar özel olarak hazırlanmış. Bizlere haftada 1'den fazla düşmüyor.

Hocam her çarşamba günü hafta yenileniyor. Yani sizin salı günü düşürdüğünüz kasa ile perşembe günü düşürdüğünüz kasa aynı haftada düşmüş sayılmıyor.

Haklısın şimdi baktım biri salı biri çarşamba düşmüş.

Dosya Ekleri

• tech1.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 25
  • tech2.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…