CS:GO seçkin aldıktan sonra resmi sunucularda ping yükseldi

• Konuyu başlatan Soux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.125

Soux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dün akşam CS:GO'da seçkin aldım ve oyun girdim bir maç yoldaş attım ardından tekrar girdim ancak pingim çok yüksekti sonra o maç bitti ardından sonraki maçta da oldu. Arkadaşımla beraber girdik ve lobiyi ben kurdum sonra maçta ikimizin de pingi yüksekti, büyük ihtimalle beni uzak bir sunucuya sokuyor gibi düşünüyorum çünkü tek bende değil arkadaşımda da çıktı, ardından lobiyi arkadaşım kurdu ve pingimiz yoktu. Bunun sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Topluluk sunucularında pingim yüksek değil. Arkadaşım seçkin değil.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar dün akşam CS:GO'da seçkin aldım ve oyun girdim bir maç yoldaş attım ardından tekrar girdim ancak pingim çok yüksekti sonra o maç bitti ardından sonraki maçta da oldu. Arkadaşımla beraber girdik ve lobiyi ben kurdum sonra maçta ikimizin de pingi yüksekti, büyük ihtimalle beni uzak bir sunucuya sokuyor gibi düşünüyorum çünkü tek bende değil arkadaşımda da çıktı, ardından lobiyi arkadaşım kurdu ve pingimiz yoktu. Bunun sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Anladım kadarıyla seçkin üyelere özel bir sunucu sunuyor ping ondan yüksektir.

[CODE title=""]mm_dedicated_search_maxping 89[/CODE] bunu yaz ve tekrar dene. Seckinle ilgisinin olmamasi lazim.
bunu dün 100 yaptım ama ping 50 gibi gözüküyordu ama hala pingim varrdı 80-90 gibi ama onur deneyeceğim birazdan.
Anladım kadarıyla seçkin üyelere özel bir sunucu sunuyor ping ondan yüksektir.
Banada öyle geliyor ancak onu düzeltmenin bir yolu var mıdır direk sunucu filtrelemesi veya seçmesi gibi bilen varsa yazarsa güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı