CS:GO seçkin alınır mı?

O özellik kalktı hocam artık sadece alınarak oluyor.

Bu özellik kalktı. Artık seçkini satın almaktan başka seçenek yok. Zaten seçkin almadan hem rank hem de seviye kasamıyorsun. Seviye atlayamadığın için 21 level(seviye) olamazsın.

Bu özellik kalktı. Artık seçkini satın almaktan başka seçenek yok. Zaten seçkin almadan hem rank hem de seviye kasamıyorsun. Seviye atlayamadığın için 21 level(seviye) olamazsın.

Ah be üzüldüm. Maalesef satın almak dışında yol yok hocam o zaman.

Hem rank hem seviye kasamıyorsunuz derken kastınız şu anki sistemde mi? Ben iki sene once hem rank hem seviyekasarak olmustum cunku.

Hem rank hem seviye kasamıyorsunuz derken kastınız şu anki sistemde mi? Ben iki sene once hem rank hem seviyekasarak olmustum cunku.
Evet şu andan bahsediyorum. Yoksa bende eskiden seçkin hesabım yokken hem seviye hem rank kasabiliyordum. Fakat şu an seçkin olmadan ikisi de olmuyor. Seçkini olmayan insanlar sadece oyunu oynayabiliyor. Geriye kalan tüm özelliklerden(Skin ve kasa düşürmekte dahil) yoksunlar.

peki ya ucuza hesap satın alabileceğim bir yer var mı?

Hocam Source 2 hikayesine inanmayınız gelecek olsaydı 3 yıldır gelirdi. Seçkin alınır mı? Konusuna gelirsekte alınır niye alınmasın.
bilmiyorum ama ortalık çok karışmıştı hatta bu ay betası piyasaya sürülcek diye bi duyum almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…