CS:GO seçkin alınır mı?

CS:GO seçkin almayı düşünüyorum. İndirime girer mi? Veya Source 2 güncellemesiyle beraber indirime girer mi?

Şu zamana kadar hiçbir zaman indirime girmedi girceğini de sanmıyorum eğer CS:GO seviyorsanız yani ciddi bir oyuncu iseniz alın veya almayın burası size kalmış.

bilmiyorum ama ortalık çok karışmıştı hatta bu ay betası piyasaya sürülcek diye bi duyum almıştım.
Bu sefer iddialar büyük. NVIDIA şu ana kadar çok fazla oyunu sızdırmıştı. Bunu da sızdıran yine NVIDIA oldu.
ah be source 2 yi beklicem girdi girdi girmedi alırım.
Seçkin, oyun içi satın alım olarak geçiyor. Oyun içi satın alımlarda indirime girmiyor.

Bence almalısınız belli bir süre sonra düşen kasalardan parasını çıkaracaktır.

Seçkine indirim gelmiyor. Bence biraz bekleyin Source 2'nin çıkışına göre tekrar bakarsınız. Eli kulağında güncellemenin.

Hem rank hem seviye kasamıyorsunuz derken kastınız şu anki sistemde mi? Ben iki sene once hem rank hem seviyekasarak olmustum cunku.

Şu anda Prime yoksa ne levelin artıyor ne rütben artıyor ne deop düşüyor. Zaten o kısımlar oyunda kilitli görünüyor.

Öyle bir şey yok 2 yıl önce kalktı o.

Source 2 gelmeden seçkin hesap almayanlar çok pişman olacak xd çünkü çok fena zam gelecek.

Hocam oyun içinden almaya çalışırsanız prime şu anda 289 lira olması lazım. Yani Steam fiyatı daha güncellenmedi. Bence alacaksanız alın.

Alınır hocam belirli bir süreden sonra zaten parayı kapatıp kâra geçiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…