CS:GO seçkin alınır mı?

Yoscen

Decapat
Arkadaşlar CS:GO seçkin almayı düşünüyorum. İlk defa alacağım almadan önce şu sorularım var;

CS:GO bitiyor CS2'de seçkin devam edecek mi yoksa yeniden mi almamız gerekiyor?

Seçkin hesaplara ne kadar maçta ne kadar kasa düşüyor bu kasaları satabilir miyiz?

Rank sistemi nasıl hile çok var mı?

Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim 🫠

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da prime aldığınız taktirde CS2'de de aynı şekilde prime'ınız olacak.
Her hafta çarşamba günü bonus tp verir ve level atladıktan sonra rastgele bir eşya düşer (Kasa, silah vb...)
Ben prime aldığımdan beri hiç maçlarıma hile geldiğini hatırlamıyorum.

Edit: Seçkin hesap 394 tl olmuş, ben olsam bu fiyata almazdım.

Arkadaşlar CS:GO seçkin almayı düşünüyorum. İlk defa alacağım almadan önce şu sorularım var;

CS:GO bitiyor CS2 de seçkin devam edecek mi yoksa yeniden mi almamız gerekiyor?

Seçkin hesaplara ne kadar maçta ne kadar kasa düşüyor bu kasaları satabilir miyiz?

CS2'de tekrar seçkin almanız gerekmez. Devam eder. Seçkinde hile yok denecek kadar az. Düşürdüğün kasaları satabilirsin.

Yanlış bilgi

CS:GO bitiyor CS2'de seçkin devam edecek mi yoksa yeniden mi almamız gerekiyor?

CS2'de devam ediyor.

3-5 maçta iyi oynarsan kazanırsan kasa düşer.

Prime'da bana hiç hile gelmedi toxicler daha az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, level atlatığınızda item düşüyor. Harcadığınız parayı düzenli oynayarak telafi ediyorsunuz.

Sahsen 160 saatte herhangi hile gordugumu hatirlamiyorum. Seckin varsa cok fazla gelmiyor, en azindan ben denk gelmedim.

CS 2'de devam edecek.

Her hafta 1 tane düşürme hakkınız var (çarşambadan çarşambaya sıfırlanıyor bu düşürme hakları). O hafta level atladığınızda düşer.
Kasaları satabilirsiniz.

Rank sisteminde hile biraz şans. Ben çok denk gelmiyorum. Güven faktörünüze de bağlı.

Yahu seçkin 275 TL iken hergün konusu açılıyordu 400 TL olmuş hala konusunu açıyorsunuz yeter artık ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı