Hocam abim yazmış, birde ben yazim.Steam desteğe yazmanız gerekiyor. Para çekilmemiş olsaydı banka ile iletişime geçmeniz gerekebilirdi ancak para çekilmiş diyorsunuz.
Hocam ödeme iptal edildi demiş, parayı çekmiş, destek satın alımlarında başarısız gözüküyor.Steam desteğe yazmanız gerekiyor. Para çekilmemiş olsaydı banka ile iletişime geçmeniz gerekebilirdi ancak para çekilmiş diyorsunuz.
Sadakat rozeti derken hocam?Sadakat rozetinden bahsediyorsanız o gelmeyecek hocam. Prime olan hesaplarda da böyle o görünüyor sepete ekle yazıyor.
Hocam abim yazmış, bir de ben yazim.
Hocam ödeme iptal edildi demiş, parayı çekmiş, destek satın alımlarında başarısız gözüküyor.
Hocam desteğe yazdım fakat bir cevap gelmedi, şimdi ne yapmalıyım 1-2 gün bekliyim mi? papara ile iletişime mi geçiyim?Başarısız görünüyor ise havuzda duruyordur para hocam 1 2 güne hesabınıza yansır. Yine de desteğe yazın ama ödeme başarısız olduğunu söylüyorlarsa bankanız ile görüşün para onların havuzundadır.
Hocam desteğe yazdım fakat bir cevap gelmedi, şimdi ne yapmalıyım 1-2 gün bekleyeyim mi? Papara ile iletişime mi geçeyim?
Peki hocam bekleyiyim. De sadakat rozeti ne alaka onu anlayamadımHocam telefondan atamadım ekran görüntüsünu böyle atıyorum.
Hocam zaten Steam destek genelde 24 saat içinde dönüyor. Onlar dönene kadar bekleyin aynı cevabı veriyorlarsa Papara ile görüşün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.