CS:GO seçkin alınmasına rağmen hesaba gelmedi

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar merhaba. CS:GO seçkin aldım fakat gelmedi ne yapacağım? Karttan para çekildi.
Seçkin alan birisi yardım edebilir mi?

1680875328128.png

Oyunda da böyle.

Steam desteğe yazmanız gerekiyor. Para çekilmemiş olsaydı banka ile iletişime geçmeniz gerekebilirdi ancak para çekilmiş diyorsunuz.

Hocam abim yazmış, birde ben yazim.

Steam desteğe yazmanız gerekiyor. Para çekilmemiş olsaydı banka ile iletişime geçmeniz gerekebilirdi ancak para çekilmiş diyorsunuz.

Hocam ödeme iptal edildi demiş, parayı çekmiş, destek satın alımlarında başarısız gözüküyor.

Sadakat rozetinden bahsediyorsanız o gelmeyecek hocam. Prime olan hesaplarda da böyle o görünüyor sepete ekle yazıyor.

Hocam abim yazmış, bir de ben yazim.

Hocam ödeme iptal edildi demiş, parayı çekmiş, destek satın alımlarında başarısız gözüküyor.

Başarısız görünüyor ise havuzda duruyordur para hocam 1 2 güne hesabınıza yansır. Yine de desteğe yazın ama ödeme başarısız olduğunu söylüyorlarsa bankanız ile görüşün para onların havuzundadır.

Başarısız görünüyor ise havuzda duruyordur para hocam 1 2 güne hesabınıza yansır. Yine de desteğe yazın ama ödeme başarısız olduğunu söylüyorlarsa bankanız ile görüşün para onların havuzundadır.
Hocam desteğe yazdım fakat bir cevap gelmedi, şimdi ne yapmalıyım 1-2 gün bekliyim mi? papara ile iletişime mi geçiyim?

Hocam telefondan atamadım ekran görüntüsünu böyle atıyorum.

Hocam desteğe yazdım fakat bir cevap gelmedi, şimdi ne yapmalıyım 1-2 gün bekleyeyim mi? Papara ile iletişime mi geçeyim?

Hocam zaten Steam destek genelde 24 saat içinde dönüyor. Onlar dönene kadar bekleyin aynı cevabı veriyorlarsa Papara ile görüşün.

CS:GO Prime alınca gelen rozet, bazıları bu olmayınca Prime olamadığını sanıyor eski Prime üyelerine verildiği için yeni hesaplarda olmuyor bu yüzden Prime olmadığını düşündüğünüz sandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı