Steam CS:GO Seçkin alıp kasaları satıp oyun almak mantıklı mı?

CilaliCorba

Decapat
Daha fazla  
Ben Steam'den CS:GO premium almak istiyorum .çünkü CS:GO premium'dan gelen kasaları satıp oyun alacağım .sizce mantıklı mı 15 dolar vermek?

Her hafta ortalama 36 cent kazanıyorsunuz. İyi bir oyun almak için yarım yıl kasa düşürmeniz gerek.

Yarım yıl değil 1 yılda 20 dolar para kasılıyor. 1.5 yılda 30 dolar falan olur. Ütopik bir skin veya yeni kasa çıkarmadığı sürece şu anki sistem ile oyun alması imkansız.

0,4 x 4 hafta = 1 aylık => 1,6 dolar
1,6$ x 12 ay => 19,2 dolar yapar.

Yarım yıl değil 1 yılda 20 dolar para kasılıyor. 1.5 yılda 30 dolar falan olur. Ütopik bir skin veya yeni kasa çıkarmadığı sürece şu anki sistem ile oyun alması imkansız.

0,4 x 4 hafta = 1 aylık => 1,6 dolar
1,6$ x 12 ay => 19,2 dolar yapar.
1 yılda çok yüksek şansla pahalı şeyler çıkar bence. 40 centle kalmaz.

40 cent şu an aktif havuza ki kasaların ortalaması. Dediğim gibi yeni kasa ve ütopik şeyleri saymazsak durum bu. Ki ütopik şeyler çok imkansız.
Ben 5 hafta önce başladım, bırakmıştım geri döndüm, 1 dolar çıktı, sonra 60 cent vs çıktı ama yıla vurunca biraz daha artar. Ama katılıyorum ilk seçenek oyun olmalı bence.

Ben 5 hafta önce başladım, bırakmıştım geri döndüm, 1 dolar çıktı, sonra 60 cent vs çıktı ama yıla vurunca biraz daha artar. Ama katılıyorum ilk seçenek oyun olmalı bence.

Ben neredeyse 1-1.5 yıldır 2 hesap ile bu sistemi yapıyorum. Çok kârlı bir işti. Deli oyunlar aldım. Sağlam skinler çıkardım. Ama son 2 aydır CS pazarı çöküşte.

2 hesap ile ortalama 40TL üzerinde para yapıyordum. Bu da 1.5 Dolar'dan fazla yapıyordu. Ve o zamanlar oyunlarda ucuzdu bayağı şey alabilmiştim. Şimdi deyeceğini düşünmüyorum. CS'yi seviyorsanız oynayın kasalar kârınız olur. Ama sırf kasa için CS alıyorsanız bulaşmayın.

Sadece bu paralarla oyun alacaksan mantıksız, cs seviyorsan aldığın en mantıklı karar. Hele de bir ekip bulursan 15 dolar her türlü çıkar. Ben sadece bu yaz 300 saat civarı oynadım o yüzden bana çok mantıklı gelmişti.

Ben CS'yi bıraktım 3 diye hatırlıyorum da hiç alınmaz o zaman.

Kasa sistemi değişti level atlayınca bu ekran geliyor ödül seçip alıyorsun.

1706487001370.png

Ben Steam'den CS:GO premium almak istiyorum. Çünkü CS:GO Premium'dan gelen kasaları satıp oyun alacağım. Sizce mantıklı mı 15 dolar vermek?

Mantıklı.

Mantikli degil, 15 dolara karsi sana verdigi hicbir sey yok neredeyse. Kasa sistemi cok sacma, bel baglama derim. Level sistemi eskisine gore daha kotu, sunucular rus ve arap dolu. 3-4 sene oncesine kadar para vermeden belirli bir seviyeye geldigin zaman seckin hesap oluyordun, sirf bu bile 15 dolar vermemek icin bir neden. Turkiye'yi iplemeyen bir firmanin oyununu alarak onlara destek cikmak istemem acikcasi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı