CS:GO seçkin almaya değer mi?

CS2 hakkında ilk başta sizin gibi düşünüyordum. Eski, özel teması yok olduğunu düşünerek. Ancak fark ettim ki tamamen kopmamış ya da ben öyle zannediyorum, devam ediyorum böylece.

CS2 hakkında ilk başta sizin gibi düşünüyordum. Eski, özel teması yok olduğunu düşünerek. Ancak fark ettim ki tamamen kopmamış ya da ben öyle zannediyorum, devam ediyorum böylece.
Ben soruyorum açıkçası CS:GO’nun eksiği neydi de CS2 işine girdiler? Grafikleri gördüm, rekabetçi bir oyunda böyle detayları sadece R6 kaldırabilir diye düşünüyorum ki R6da bile bu kadar detay yok. Bu CS2 bana gereksiz geliyor. Milleti fena Hypeladılar ve sonuç ortada. Beta olduğunu biliyorum ancak beğenmedim, ana oyunu ne kadar değiştirebilirler ki? Az buçuk gördük ne olduğunu ve açıkçası heyecan kalmadı. İlk gördüğümde gelsin bi bakalım diyordum da şuan gram merak etmiyorum.

CS:GO'nun eksiği yoktu aslında. Bir kayıpları da olmamıştı, klasik 750-800K aktif oyuncusu vardı, pazar da hareketliydi. CS2'de bulunan grafikler, detaylar fazla geldi bana da.

Seçkin alınır mı diye onlarca yüzlerce konu açıldı onlara da bakabilirsiniz. Kesinlikle değer fakat daha önce alsanız daha iyi olurdu. Yine de alınır. Uzun vadede parasını çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…