Hayır her level 5000tp dir buda ortalama 5 maç kazanmaya eşit sayılır. Haftalık bonus varken.Selam, CS:GO girmek istiyorum ama bir arkadaşım seçkinde her level atladığımızda bir dahaki levele geçmenin daha zor olduğunu söyledi. Eğer öyleyse boşuna girip işimi zorlaştırmak istemiyorum.
Hayır, her level için ihtiyacın olan 5000 XP.Selam, CS:GO girmek istiyorum ama bir arkadaşım seçkinde her level atladığımızda bir dahaki levele geçmenin daha zor olduğunu söyledi. Eğer öyleyse boşuna girip işimi zorlaştırmak istemiyorum.
1 kasa kesin 1 skin veya grafitti düşürüyosun bir de. 1 level atlamada.
2 idi önceden son yapılan level güncellemesiyle 2. düşürmek imkansız sanırım.Hocam peki haftada kaç kez kasa düşürme şansım var?
Hayır aktif havuzda bulunan skinlerden düşer.Hocam skinler tamamen şansa bağlı mı? Yani şanslı birisi bıçak dahi çıkarabiliyor mu?
Bıçak gelmez de bana 30 liralık falan atıyo arada. Genelde 1-2TL'lik arada da 7-8TL'lik atıyo.Hocam skinler tamamen şansa bağlı mı? Yani şanslı birisi bıçak dahi çıkarabiliyor mu?
2 idi önceden son yapılan level güncellemesiyle 2. düşürmek imkansız sanırım.
Hayır aktif havuzda bulunan skinlerden düşer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.