Sarac_66 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #11 MehmetSLH dedi: ByNoGame artık kasa satışı yapmıyor. Şanslı olacağını nereden bilebilir ki? Belki de ilk oynadığında adama 500 TL'lik kasa gelecek nereden bilebilirsin? Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden yazdım.Bana 10tl linkten başka çıkmadı
MehmetSLH dedi: ByNoGame artık kasa satışı yapmıyor. Şanslı olacağını nereden bilebilir ki? Belki de ilk oynadığında adama 500 TL'lik kasa gelecek nereden bilebilirsin? Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden yazdım.Bana 10tl linkten başka çıkmadı
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #12 Sarac_66 dedi: Zaten o yüzden yazdım.Bana 10tl linkten başka çıkmadı Genişletmek için tıkla... Size 10 TL çıktı diye başkaları da bu duruma düşmeyebilir. 620 TL'ye bile çıkaranı gördüm.
Sarac_66 dedi: Zaten o yüzden yazdım.Bana 10tl linkten başka çıkmadı Genişletmek için tıkla... Size 10 TL çıktı diye başkaları da bu duruma düşmeyebilir. 620 TL'ye bile çıkaranı gördüm.
Sarac_66 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #13 Şimşek McQueenn dedi: Size 10 TL çıktı diye başkaları da bu duruma düşmeyebilir. 620 TL'ye bile çıkaranı gördüm. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi şans bu ama alınmaz demiyorum
Şimşek McQueenn dedi: Size 10 TL çıktı diye başkaları da bu duruma düşmeyebilir. 620 TL'ye bile çıkaranı gördüm. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi şans bu ama alınmaz demiyorum
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #14 Sarac_66 dedi: Dediğim gibi şans bu ama alınmaz demiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamen şans faktörü ancak ben 2 ayda çıkardım o da elbet çıkarır ayrıca oyunun tadı da çıkmaz diğer türlü hep hile vs. geliyor.
Sarac_66 dedi: Dediğim gibi şans bu ama alınmaz demiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamen şans faktörü ancak ben 2 ayda çıkardım o da elbet çıkarır ayrıca oyunun tadı da çıkmaz diğer türlü hep hile vs. geliyor.