globaledit
Megapat
Hileler ortalama 6-7 maçta bir geliyor prime'da. Bir kere arkadaşımda yok diye non-prime girdim rakip full mevlana açmıştı oyunu uzun süre oynarım diyorsan prime mantıklı.
Ben Prime olduktan sonra sadece 2 kez geldi. Güven faktörü de önemli burda.Hileler ortalama 6-7 maçta bir geliyor prime'da. Bir kere arkadaşımda yok diye non-prime girdim rakip full mevlana açmıştı oyunu uzun süre oynarım diyorsan prime mantıklı.
Hileler ortalama 6-7 maçta bir geliyor Prime'da. Bir kere arkadaşımda yok diye non-Prime girdim rakip Full mevlana açmıştı oyunu uzun süre oynarım diyorsan Prime mantıklı.
Nereden bakıyorsun puanına?CS:GO'ya yeni güvenlik faktörü geldi eğer oyunlarda adamlara vurmassan oyunu satmassan rep almassan üstüne iyi oynayıp takımınla galibiyet alırsan 0-5 arası puan veriliyor zaten hile gibi oynayanlar report yediği için puanları düşüyorbenimki 4.5 mesela 40 maçta 1 tane legit geliyor
Eskiden bi site vardı hesaplıyordu puanını fakat kapandıNereden bakıyorsun puanına?
İronidir umarımPrime yükseltmesi alırsan daha seçkin hilecilerle karşılaşıyorsunuz![]()
Malesefİronidir umarım.
Onda yapacak birşey yok adamın mevlana açmasında her türlü daha iyidir.Ya adam legit oynadıysa?
Legit oynadığı sürece benden yana sıkıntı yokMalesef![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.