Paralı mı?
Seçkin olmayanlar hala rekatbetçi oyun moduna vs. erişebiliyor.
Sadece rank, seviye, drop gibi şeylerden yararlanıp millete hava atamıyorlar.
Paralı mı?
Paralı mı?
Kim ranksız bir oyunda oynamak ister ki? Keyfi ve eğlencesi olmaz. Hem bayağıda troll ve hilede geliyor. FACEIT oynaması gerekiyor eğer ücretsiz ve keyifli oynamak istiyorsa. Tabii FACEIT'te tam keyifli oyun sunmuyor. Troller, baiterler, nooblar vesaire.
Kim ranksız bir oyunda oynamak ister ki? Keyfi ve eğlencesi olmaz. Hem bayağıda troll ve hilede geliyor. FACEIT oynaması gerekiyor eğer ücretsiz ve keyifli oynamak istiyorsa. Tabii FACEIT'te tam keyifli oyun sunmuyor. Troller, baiterler, nooblar vesaire.
Ama ben eski hesabım VAC banlıydı(neden VAC ban atıldı onu da bilmiyorum hile falan kullanmadım tabii ki)o yüzden yeni hesap açtım. O hesapta 40 saat biriktirdim. FACEIT'e başlayınca oyunda çok oyunu bilmeyenler, info vermeyenler, oyundan çıkanlar falan denk geliyordu. Bu yüzden yeniliyordum. Mesela biz ecoyuz adam benim param var diyor ak çekiyor ölüyor. Sonrasında öbür round bizden drop istiyor. İşte FACEIT'e başlayınca önce bunları da yenmen gerekiyor, ardından iyi levellarla oyunu adam akıllı bilenlerle oynuyorsun.