eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 5 Haziran 2023 #11 Ethem Dizdar dedi: Eki Görüntüle 1808266 Bende böyle bir hata veriyor. Sepetinize eklediğinizde sadece hediye edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bende vermiyor Aolzarin dedi: Sadakat rozeti gelince ne oluyor ki. Bende varmış. Genişletmek için tıkla... olmasını isterim valla
Ethem Dizdar dedi: Eki Görüntüle 1808266 Bende böyle bir hata veriyor. Sepetinize eklediğinizde sadece hediye edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bende vermiyor Aolzarin dedi: Sadakat rozeti gelince ne oluyor ki. Bende varmış. Genişletmek için tıkla... olmasını isterim valla
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #12 Ethem Dizdar dedi: Eki Görüntüle 1808266 Bende böyle bir hata veriyor. Sepetinize eklediğinizde sadece hediye edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 21 Level ile Prime olunan hesaplar alabiliyor tekrardan.
Ethem Dizdar dedi: Eki Görüntüle 1808266 Bende böyle bir hata veriyor. Sepetinize eklediğinizde sadece hediye edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 21 Level ile Prime olunan hesaplar alabiliyor tekrardan.
Ethem Dizdar Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 758 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #13 blockdz dedi: 21 Level ile Prime olunan hesaplar alabiliyor tekrardan. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz?
blockdz dedi: 21 Level ile Prime olunan hesaplar alabiliyor tekrardan. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz?
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 5 Haziran 2023 #14 Ethem Dizdar dedi: Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet kalkmış doğrudur
Ethem Dizdar dedi: Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet kalkmış doğrudur
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #15 Ethem Dizdar dedi: Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet kalktı hocam. Benim demek istediğim eskiden 21 Level ile prime olduysan Steamdeki Prime status alma yeri kilitlenmiyor.
Ethem Dizdar dedi: Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet kalktı hocam. Benim demek istediğim eskiden 21 Level ile prime olduysan Steamdeki Prime status alma yeri kilitlenmiyor.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 5 Haziran 2023 #16 Ethem Dizdar dedi: Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... demek istediği 21 lvl olunca prime alan hesaplar tekrardan mağazadan prime ala biliyormuş ama para israfi sanirsam
Ethem Dizdar dedi: Hocam biraz araştırdım. 21 seviye olunca Prime alma olayı kalkmış siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... demek istediği 21 lvl olunca prime alan hesaplar tekrardan mağazadan prime ala biliyormuş ama para israfi sanirsam