CS:GO seçkin vs oyun

0xArda

Centipat
Yaz indirimleri başladı. Oyun almak istiyorum bir yandan da CS seçkin almak istiyorum, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS seçkin almak mantıklı hem düşen kasalardan oyun almak mantıklı bir de düşük ihtimalle sg 553- integral çıkartırsan hayatını yaşarsın.

teşekkürler bi kaç kişinin görüşünü dha alaıyım ayrıca seçkin alırsam steam yaz indrimleirnden hiç yararlanmamış olacağım ama aklımda olan oyunda yok

Teşekkürler birkaç kişinin görüşünü dha alaıyım ayrıca seçkin alırsam Steam yaz indrimleirnden hiç yararlanmamış olacağım ama aklımda olan oyunda yok.

Aklında özellikle bir oyun yoksa seçkin alabilirsin haftada 2 level alırsın oynuyorsan zaten 2 kasa dusursen en düşüğü 10 TL civariydi en son 40-50 TL'likte dusuyor çok oynuyorsan haftada 3'te düşer nadirde olsa parası çıkar oyun oynarken bir dahaki indirimlerde de o parayla istediğin oyunu alirsin.

Aklında özellikle bir oyun yoksa seçkin alabilirsin haftada 2 level alırsın oynuyorsan zaten 2 kasa dusursen en düşüğü 10 TL civariydi en son 40-50 TL'likte dusuyor çok oynuyorsan haftada 3'te düşer nadirde olsa parası çıkar oyun oynarken bir dahaki indirimlerde de o parayla istediğin oyunu alirsin.

Hocam artık o değişti artık haftada level atlarsan tek seferlik 1 kasa bir de seviye ödülü alıyorsun.

Hocam artık o değişti artık haftada level atlarsan tek seferlik 1 kasa bir de seviye ödülü alıyorsun.

Niye sen haftada 2 defa level alamıyor musun çok oynarsan.

Bu arada konu altına söyleyeyim kardeşim CS kadar tilt edici başka bir oyun yok geliyor 4 tane rum oyunu zehir ediyorlar sildim oyunu bir daha da yüklemem sinirden klavyeyi parcaliyordum mikrofondanda sürekli sovmece evdekiler rahatsiz oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı