CS:GO seçkinde haftada kaç item düşüyor?

İlk kasanızı düşürdüğünüz vakitten itibaren 1 haftalık süre boyunca 2. ve 3. kasayı düşürme şansınız azalıyor. Bazı arkadaşlar çarşambadan çarşambaya yenilendiğini söylemiş bu yanlış.
Tam olarak yanlış denilemez. Ben her hafta perşembe günü mutlaka 1 tane kasa düşürüyorum fix.

Bunun sebebi sizin bunu döngüye almanızdır. Demek ki siz ilk kasanızı perşembe günü düşürmüşsünüz.
Bu denilen çarşamba resetine uymuyor mu sonuç olarak ? Çarşamba resetiyle birlikte her hafta 1 tane kasa düşüyor çünkü. Ben 2. kasayı hiç düşüremedim, 1 hafta boyunca pc yi 25-30 saat açık bırakmışımdır ölüm maçı için ancak 2. kasa hiç düşmemişti.

Kasa düşme oranları değişti ama siz bilirsiniz, haftada 1 tane zor çıkıyor artık.

Kasa düşürme oranları değişmedi. Sadece artık kasalar düştüğü günden itibaren 1 haftalık sınırlama geliyor. Eğer siz ilk kasanızı salı günü düşürdüyseniz ve bu bilgiyi bilmiyorsanız bir sonraki salıya kadar kasa düşürememeniz çok normal.

Bu denilen çarşamba resetine uymuyor mu sonuç olarak? Çarşamba resetiyle birlikte her hafta 1 tane kasa düşüyor çünkü. Ben 2. kasayı hiç düşüremedim, 1 hafta boyunca PC'yi 25-30 saat açık bırakmışımdır ölüm maçı için ancak 2. kasa hiç düşmemişti.

Hocam bakın anlatamıyorum sanırım. Siz ilk kasanızı perşembe günü düşürdüğünüz için bu şekilde. Eğer cuma günü düşürseydiniz cumadan cumaya yenileniyor olacaktı. O zaman da kasalar cuma günü yenileniyor mu diyecektiniz?

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. Yılan kasası ve 69 kuruşluk bir skin düşürdüm sadece. Hesapta itemlere göre düşme oranları değişiyor mu?

Hayır değişmiyor.

Bu denilen çarşamba resetine uymuyor mu sonuç olarak? Çarşamba resetiyle birlikte her hafta 1 tane kasa düşüyor çünkü. Ben 2. kasayı hiç düşüremedim, 1 hafta boyunca PC'yi 25-30 saat açık bırakmışımdır ölüm maçı için ancak 2. kasa hiç düşmemişti.

Kanıt olarak da bu benim yeni aldığım yan hesabım ve 30 Nisanda düşen kasa benim ilk kasam;

1684061520481.png

Gördüğünüz gibi 30 Nisan gecesinde düşmüş 30 Nisan gecesi pazar günü yapıyor. İkinci kasamı ise 8 Mayıs günü yani pazartesi düşürmüşüm. Bunun sebebi ise pazar günü gece yan hesabımda oynayamamıştım o yüzden sonraki güne kaldı.

Hocam bakın anlatamıyorum sanırım. Siz ilk kasanızı perşembe günü düşürdüğünüz için bu şekilde. Eğer cuma günü düşürseydiniz cumadan cumaya yenileniyor olacaktı. O zaman da kasalar cuma günü yenileniyor mu diyecektiniz?

Kanıt olarak da bu benim yeni aldığım yan hesabım ve 30 Nisanda düşen kasa benim ilk kasam;

Eki Görüntüle 1778743

Gördüğünüz gibi 30 Nisan gecesinde düşmüş 30 Nisan gecesi pazar günü yapıyor. İkinci kasamı ise 8 Mayıs günü yani pazartesi düşürmüşüm. Bunun sebebi ise pazar günü gece yan hesabımda oynayamamıştım o yüzden sonraki güne kaldı.
Aynı şeyi söylüyoruz burda farklı bir şey demiyorum bende zaten. Kasayı hangi gün düşürdüysek çarşamba resetiyle birlikte kasanın düştüğü yine aynı gün düşer diyorum bende farklı bir şey demiyorum.

Kasa düşürme oranları değişmedi. Sadece artık kasalar düştüğü günden itibaren 1 haftalık sınırlama geliyor. Eğer siz ilk kasanızı salı günü düşürdüyseniz ve bu bilgiyi bilmiyorsanız bir sonraki salıya kadar kasa düşürememeniz çok normal.
evet doğru hocam onu demeye çalıştım zaten, bendede son 3 haftadır cumartesi günü çıkıyor kasa sadece 2. kasa son 3 haftadır hiç çıkaramadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı