YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.115 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 Benim bildiğim seçkinsiz skin, kasa falan çıkmıyor ama arkadaşım çıktığını iddia ediyor. Seçkin olmadan skin, kasa çıkar mı?
Benim bildiğim seçkinsiz skin, kasa falan çıkmıyor ama arkadaşım çıktığını iddia ediyor. Seçkin olmadan skin, kasa çıkar mı?
KS KS YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.115 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #11 Kiznaiver dedi: Hayır çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam diyelim seçkin aldım skin veya kasa çıkma olasılığı ne kadar kaç maçta çıkıyor? Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Hayır çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam diyelim seçkin aldım skin veya kasa çıkma olasılığı ne kadar kaç maçta çıkıyor?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #12 YüzbaşıJohnPrice dedi: Peki hocam diyelim seçkin aldım skin veya kasa çıkma olasılığı ne kadar kaç maçta çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Tamamen şansa göre diye biliyorum. Sadece her hafta level atladığınızda kesin düşürme hakkınız var ama sıfırlandığı günü hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Peki hocam diyelim seçkin aldım skin veya kasa çıkma olasılığı ne kadar kaç maçta çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Tamamen şansa göre diye biliyorum. Sadece her hafta level atladığınızda kesin düşürme hakkınız var ama sıfırlandığı günü hatırlamıyorum.