CS:GO ses gelmeme sorunu

surprise131

Hectopat
Kek günü
Arkadaşlar dün Arctis 3 kulaklığı elime ulaştı. CS:GO oynarken ses kesildi birden oyunda. Oyunun ayarlarına baktım sesler açık zaten ses geliyordu bir anda kesildi. Ama YouTube'de falan ses geliyor. Sonra oyundan çıkıp girince düzeldi. Bu ilk defa başıma geldi kulaklıkla mı ilgili anlayamadım.

İkinci olarak Discord'da ara sıra karşıda arkadaşımın sesi kesiliyor. Bağlantıyı kes deyip tekrar bağlanıyorum düzeliyor. 2-3 arkadaşımda da böyle yani sorun bende. Bu da mı kulaklıkla ilgili anlayamadım.

Son olarak kulaklığın mikrofon kapatma tuşu da bozuk çalışmıyor yani kapatsam bile sesim yine gidiyor iade mi etsem diye danışmak istedim.
Şimdiden teşekkürler.

Jack girişlerini kontrol et herhangi bir hareket halinde veya kablo gerilme durumunda oynuyor demek ki temassızlık var. Bildiğim kadarıyla Arctis 3 Jack girişli kulaklık eğer alabiliyorsan fiyat performans ses kartları var ses kartları ile kullanmanı öneririm.

Arkadaşlar dün Arctis 3 kulaklığı elime ulaştı. CS:GO oynarken ses kesildi birden oyunda. Oyunun ayarlarına baktım sesler açık zaten ses geliyordu bir anda kesildi. Ama YouTube'de falan ses geliyor. Sonra oyundan çıkıp girince düzeldi. Bu ilk defa başıma geldi kulaklıkla mı ilgili anlayamadım.

İkinci olarak Discord'da ara sıra karşıda arkadaşımın sesi kesiliyor. Bağlantıyı kes deyip tekrar bağlanıyorum düzeliyor. 2-3 arkadaşımda da böyle yani sorun bende. Bu da mı kulaklıkla ilgili anlayamadım.

Son olarak kulaklığın mikrofon kapatma tuşu da bozuk çalışmıyor yani kapatsam bile sesim yine gidiyor iade mi etsem diye danışmak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
1.si için temazsızlık olabilir
2.si için internet hızından kaynaklanabilir çünkü çoğu zaman net kötü olunca dc den bağlantı yok gözüküyor
3. sü kulaklıkla ilgili ve belki de bu 3 sorunun da sorun yapan şey kulaklıktır, fazla sorun var bence değiştir daha iyi F/P alabileceğin bir şeye yönelebilirsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı