CS:GO ses kasma

Beni7ki

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, oyunda iyi ses kasmak istiyorum. Arkadaşlarıma ses seviyesini kaçta kullanıyorsunuz dediğimde çok yüksek kullandıklarını söylediler. Kulak sağlığını koruyarak iyi ses kasmak için Windows sesi kaçta kullanmamı tavsiye edersiniz? Kulaklığın sesi Full(Arctis 5 2019)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçta kullanacağını deneye deneye bulabilirsin bence. Ben kulaklıktan 40 oyundan ise 0.3'de oynuyorum. Bu arada her oynadığın maçta sesi aynı tutarak ince sesleri duymaya ve yakın uzak mesafeleri anlamak için kendini alıştırabilirsin.

Sesi Windows'ta %70, kulaklıkta ise %70 civarı birşey.

Full ses de güzel, ama bir anda adamın çıkıp AK ile taradigi zaman korkuyorsun. Bir anda yüksek ses. Jumpscare gibi.

Olabildiğince yüksek. Ama kulak zarimi yırtacak kadar değil.

Merhabalar, oyunda iyi ses kasmak istiyorum. Arkadaşlarıma ses seviyesini kaçta kullanıyorsunuz dediğimde çok yüksek kullandıklarını söylediler. Kulak sağlığını koruyarak iyi ses kasmak için Windows sesi kaçta kullanmamı tavsiye edersiniz? Kulaklığın sesi Full(Arctis 5 2019)

Windows sesi Full kullanıyorum volume 0.3'de bende, gayette yeterli ve yüksek bir ses 7.1 kulaklığım var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı