ahmetbk00 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #1 Sizlere bir sorum olacak benim şu anki PC'de daha yeni bugün aldım CS:GO'da sesi az geliyor, her yerden fulledim yin de az oysa ki laptopum da gayet yüksek ses geliyordu. ayrıca bütün Driver'larda güncel.
Sizlere bir sorum olacak benim şu anki PC'de daha yeni bugün aldım CS:GO'da sesi az geliyor, her yerden fulledim yin de az oysa ki laptopum da gayet yüksek ses geliyordu. ayrıca bütün Driver'larda güncel.
Çözüm ahmetbk00 4 Haziran 2020 akiyorm dedi: Console; volume seviyesini arttırın. Kod:Panoya kopyala volume 0.9 Genişletmek için tıkla... Volume 1'de oynuyorum zaten. Sorun Realtek HD Audio'dan ses kısıkmış sorun çözüldü.
akiyorm dedi: Console; volume seviyesini arttırın. Kod:Panoya kopyala volume 0.9 Genişletmek için tıkla... Volume 1'de oynuyorum zaten. Sorun Realtek HD Audio'dan ses kısıkmış sorun çözüldü.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 4 Haziran 2020 #2 Console; volume seviyesini arttırın. Kod:Panoya kopyala volume 0.9 Artı 0 Eksi
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #3 Ses kartının sürücüsünü güncelle. 7.1 bir kulaklığın varsa iki platformda da özellik açık olduğunda çakışma yaşanabiliyor birini kapatıp dene. Artı 0 Eksi
Ses kartının sürücüsünü güncelle. 7.1 bir kulaklığın varsa iki platformda da özellik açık olduğunda çakışma yaşanabiliyor birini kapatıp dene.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 4 Haziran 2020 #4 Konsoldan, ses düzeyi karıştırıcısından azaltıp yükseltebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS ahmetbk00 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #5 akiyorm dedi: Console; volume seviyesini arttırın. Kod:Panoya kopyala volume 0.9 Genişletmek için tıkla... Volume 1'de oynuyorum zaten. Sorun Realtek HD Audio'dan ses kısıkmış sorun çözüldü. Son düzenleme: 4 Haziran 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
akiyorm dedi: Console; volume seviyesini arttırın. Kod:Panoya kopyala volume 0.9 Genişletmek için tıkla... Volume 1'de oynuyorum zaten. Sorun Realtek HD Audio'dan ses kısıkmış sorun çözüldü.