B BilinmeyenBirAdam Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 7 27 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. CS:GO'da rekabetçi ya da herhangi bir maçta iken sesli sohbeti kullanamıyorum. Mikrofonumda falan bir problem yok. Discord gibi uygulamalarda kullanabiliyorum. Bas konuş ses seviyesi yüksekte sorun o değil.
Merhaba arkadaşlar. CS:GO'da rekabetçi ya da herhangi bir maçta iken sesli sohbeti kullanamıyorum. Mikrofonumda falan bir problem yok. Discord gibi uygulamalarda kullanabiliyorum. Bas konuş ses seviyesi yüksekte sorun o değil.
Aga1 Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 27 Mart 2021 #2 Konsola "voice_enable 1" kodunu yazıp dener misiniz ? Artı 0 Eksi
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #3 Mikrofonu CS:GO'da için kapatmış olabilirsiniz ayarlardan açabilirsiniz Artı 0 Eksi
maximus07 Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 219 27 Mart 2021 #4 Mic report yemişte olabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS B BilinmeyenBirAdam Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 7 27 Mart 2021 #5 Clemandtime dedi: Mikrofonu CS:GO'da için kapatmış olabilirsiniz ayarlardan açabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Mikrofonum açık. Rekabetçide mikrofonu açıyorum aşağıda adım gözüküyor ama ses gitmiyor. maximus07 dedi: Mic report yemişte olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunu küfür etmeden saygı çerçevesi içinde oynuyorum. Sorunun o olduğunu düşünmüyorum. Aga1 dedi: Konsola "voice_enable 1" kodunu yazıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. Artı 0 Eksi
Clemandtime dedi: Mikrofonu CS:GO'da için kapatmış olabilirsiniz ayarlardan açabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Mikrofonum açık. Rekabetçide mikrofonu açıyorum aşağıda adım gözüküyor ama ses gitmiyor. maximus07 dedi: Mic report yemişte olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunu küfür etmeden saygı çerçevesi içinde oynuyorum. Sorunun o olduğunu düşünmüyorum. Aga1 dedi: Konsola "voice_enable 1" kodunu yazıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
eloinf Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 327 Çözümler 3 27 Mart 2021 #6 BilinmeyenBirAdam dedi: Mikrofonum açık. Rekabetçide mikrofonu açıyorum aşağıda adım gözüküyor ama ses gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Maviyle çizdiğim yerlere odaklanın hocam. Sanırım sorununuz bu. Ses giriş aygıtı yazan yerden mikrofonunuzu değiştirin. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-03-27 213826.png 1,5 MB · Görüntüleme: 84 Ekran görüntüsü 2021-03-27 213924.png 110,8 KB · Görüntüleme: 85 Ekran görüntüsü 2021-03-27 213953.png 218 KB · Görüntüleme: 86 Artı 0 Eksi
BilinmeyenBirAdam dedi: Mikrofonum açık. Rekabetçide mikrofonu açıyorum aşağıda adım gözüküyor ama ses gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Maviyle çizdiğim yerlere odaklanın hocam. Sanırım sorununuz bu. Ses giriş aygıtı yazan yerden mikrofonunuzu değiştirin.