CS:GO seviye atladıktan sonra eşya vermedi

stepbroMERT

Centipat
Daha fazla  
1 el CS atıp çıkayım dedim kendi kendime girdiğimde level atlamama az kaldığını gördüm. Oynadım 1 2 el level atladım ancak kasa grafiti silah vb şey vermedi. Şanssızlık mı yoksa level atladığımızda eşya verme kalktı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalkmadı. Hafta içerisinde sadece bir kez seviye atlamaya eşya veriyor. Hafta içerisinde ikinci veya üçüncü kez seviye atlamanda vermemesi normal.
Hocam peki levelden düşen kasa ile normal maç atarken attığı kasa eşit mi ? Şöyle yani belli kasa atma sınırı var ya oyun içi oynarken şansa atmasıyla level atladığımızda atması aynı mıdır? Level atladığımızda atması minimum kasa atma ihtimalini etkiler mi

Hocam peki levelden düşen kasa ile normal maç atarken attığı kasa eşit mi? Şöyle yani belli kasa atma sınırı var ya oyun içi oynarken şansa atmasıyla level atladığımızda atması aynı mıdır? Level atladığımızda atması minimum kasa atma ihtimalini etkiler mi?

Artık şansa kasa düşmüyor. Garanti olarak bir kasa hakkımız var ve o da seviye atladığımızda düşüyor. En azından ben güncellemeden beri ikinci kasayı hiç düşüremedim, çevremde de düşüren duymadım. Kasa havuzu ise şöyle;

"Prime Drops" altındaki kasalar yaygın düşen kasalar. "Rare Cases" altındaki kasalar da nadir düşen kasalardan.

Artık şansa kasa düşmüyor. Garanti olarak bir kasa hakkımız var ve o da seviye atladığımızda düşüyor. En azından ben güncellemeden beri ikinci kasayı hiç düşüremedim, çevremde de düşüren duymadım. Kasa havuzu ise şöyle;

"Prime Drops" altındaki kasalar yaygın düşen kasalar. "Rare Cases" altındaki kasalar da nadir düşen kasalardan.

Anladım hocam teşekkür ederim konu kilit iyi forumlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı