D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar umarım anlatabilirim, ben tek tek sıkmak istiyorum ama beceremiyorum, birkaç oyunda görmüştüm bir tuşa bastığınız da tek tek sıkma modu ve tarayarak vurma modu vardı, CS:GO'da var mı bu tuş? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2022
Arkadaşlar umarım anlatabilirim, ben tek tek sıkmak istiyorum ama beceremiyorum, birkaç oyunda görmüştüm bir tuşa bastığınız da tek tek sıkma modu ve tarayarak vurma modu vardı, CS:GO'da var mı bu tuş?
Çözüm Nahri 24 Nisan 2022 Hayır yok, sadece belirli silahlarda burst atış modu var o da üçlü mermi atıyor.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Nisan 2022 #2 Hayır yok, sadece belirli silahlarda burst atış modu var o da üçlü mermi atıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Nisan 2022 #3 Tek tek basın mausa. Artı 0 Eksi
KS KS D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #4 die dedi: Tek tek basın mausa. Genişletmek için tıkla... Maç başlamadan önce diyorum ki kendime tek tek sıkacağım, maç başlıyor adamı görüyorum çift çift ya da üçlü üçlü sıkıyorum. Artı 0 Eksi
die dedi: Tek tek basın mausa. Genişletmek için tıkla... Maç başlamadan önce diyorum ki kendime tek tek sıkacağım, maç başlıyor adamı görüyorum çift çift ya da üçlü üçlü sıkıyorum.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Nisan 2022 #5 demircimehmet21 dedi: Maç başlamadan önce diyorum ki kendime tek tek sıkacağım, maç başlıyor adamı görüyorum çift çift ya da üçlü üçlü sıkıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi tek vuruşa alıştırabilirsiniz crosshair maplerinde. Diğer yollar pek işe yaramaz. Artı 0 Eksi
demircimehmet21 dedi: Maç başlamadan önce diyorum ki kendime tek tek sıkacağım, maç başlıyor adamı görüyorum çift çift ya da üçlü üçlü sıkıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi tek vuruşa alıştırabilirsiniz crosshair maplerinde. Diğer yollar pek işe yaramaz.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Nisan 2022 #6 demircimehmet21 dedi: Maç başlamadan önce diyorum ki kendime tek tek sıkacağım, maç başlıyor adamı görüyorum çift çift ya da üçlü üçlü sıkıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu oyunu oynadıkça zamanla aşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
demircimehmet21 dedi: Maç başlamadan önce diyorum ki kendime tek tek sıkacağım, maç başlıyor adamı görüyorum çift çift ya da üçlü üçlü sıkıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu oyunu oynadıkça zamanla aşabilirsiniz.