CS:GO silmeden CS2 nasıl silinir?

EmreOzkan2106

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımın hesabına CS2 düşmüştü bende onun hesabına girip indirdim ve oynamayı denedim fakat bilgisayarımdan dolayı FPS droplar yediğim için CS2'yi silmek istiyorum fakat aktif olarak CS:GO'da oynuyorum bu yüzden CS:GO'yu silmek istemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim <3.

Öncelikle merhaba. CS:GO'yu kaldırmadan CS 2'yi silmek istiyorsan Steam Destek bölümüne tıklayıp oradan CS:GO oyununu seçtikten sonra DLC bölümünden CS2'nin test DLC'lerini iade ederek bu sorunu çözebilirsin.

@alcatrazzZZ Dostum kalıcı olarak silmek var bende kalıcı olarak silersem CS2 gelmeyebilir kombile çıktığı zaman

Evet aynı durum benim de başıma geldi. CS:GO oynayabilmek için CS2 DLC'lerini kalıcı olarak sildim. Sonrasında DLC ya da ekstra içerik eksik kısmından tekrar hesabıma geri aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-05 160559.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-05 160559.png
    205 KB · Görüntüleme: 382
Evet aynı durum benim de başıma geldi. CS:GO oynayabilmek için CS2 DLC'lerini kalıcı olarak sildim. Sonrasında DLC ya da ekstra içerik eksik kısmından tekrar hesabıma geri aldım.
Dostum peki geri alınca cs2 indiriyormu discord varsa ulaşabilir misin dc : blackorstv

bende senin yaptığın gibi yaptım ama dlc geri alınca indiriyor :D indirmesini istemiyor biliyorsan yardımcı olabilirmisin

Son düzenleme:
Dostum peki geri alınca CS2 indiriyor mu Discord varsa ulaşabilir misin DC: Blackorstv

Bende senin yaptığın gibi yaptım ama DLC geri alınca indiriyor :D indirmesini istemiyor biliyorsan yardımcı olabilir misin?

İndirmesini istemiyorsan DLC'leri geri alma kalsın. İndirmek istediğin zaman hesabına geri alabilirsin.

Bu DLC'ler zaten test sürümü için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı