CS:GO simge durumuna küçültünce FPS düşüyor

MerT3544

Kilopat
Daha fazla  
Eskiden en düşük ayarda 250 300 FPS alıyordum. Oyun kendi kendine alta alındı oyuna girdim max 80 FPS alıyorum. Bunun çözümü nedir?
  • Intel Core i5 6200 2.30 GHz
  • 4 GB RAM
  • GT 940 2 GB ekran kartı
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden en düşük ayarda 250 300 FPS alıyordum. Oyun kendi kendine alta alındı oyuna girdim max 80 FPS alıyorum. Bunun çözümü nedir?
  • Intel Core i5 6200 2.30 GHz
  • 4 GB RAM
  • GT 940 2 GB ekran kartı
Şimdiden teşekkürler.

Bendede aynı sıkıntı var. Eskiden çok fps alırdım kasma çok az olurdu şimdi fps 100 lere kadar düştü. 32 kişilik serverlerde 60 fps'ye kadar düşüyor sadece 5 vs 5 atarken kasma olmuyor. Sorunun çözümü varsa bilgilendirirse bizi iyi olur.

Bendede aynı sıkıntı var. Eskiden çok fps alırdım kasma çok az olurdu şimdi fps 100 lere kadar düştü. 32 kişilik serverlerde 60 fps'ye kadar düşüyor sadece 5 vs 5 atarken kasma olmuyor. Sorunun çözümü varsa bilgilendirirse bizi iyi olur.
Arkadaşın sorunu CS:GO'yu simge durumundan pencereliye geçirince oluyormuş. Senin yazdığınla ne alakası var şimdi?

Arkadaşın sorunu CS:GO'yu simge durumundan pencereliye geçirince oluyormuş. Senin yazdığınla ne alakası var şimdi?

Benim yazdığımı tam olarak okuduğuna eminmisin ? Belki bendede simge durumuna küçültünce fps düşüyor. Sen adama yardımcı ol benim yazdıklarıma yazma kardeşim. Burda adam sorununu belirtir bilen kişi yazar sorununa çözüm olur. Biliyorsun çözümü yazarsın bilmiyorsan yazmazsın olay bu

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı