B ByMehmet6 Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Bilgisayara format attım, sonrasında CS:GO için 4:3 ayarları yapmak için Intel grafik kontrol merkezini indirdim ve burada uzatılmış ayarı yok. Dosya Ekleri 1690390323890.png 581,2 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Bilgisayara format attım, sonrasında CS:GO için 4:3 ayarları yapmak için Intel grafik kontrol merkezini indirdim ve burada uzatılmış ayarı yok.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 26 Temmuz 2023 #2 ByMehmet6 dedi: Bilgisayara format attım, sonrasında CS:GO için 4:3 ayarları yapmak için Intel grafik kontrol merkezini indirdim ve burada uzatılmış ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Özel'i seçip ayarlayacaksınız herhalde. Artı 0 Eksi
ByMehmet6 dedi: Bilgisayara format attım, sonrasında CS:GO için 4:3 ayarları yapmak için Intel grafik kontrol merkezini indirdim ve burada uzatılmış ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Özel'i seçip ayarlayacaksınız herhalde.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.203 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #3 Intel HD Graphics Denetim Masası diye bir yer olması lazım. Masaüstüne sağ tıklayın. Ardından açılan ekranda "Ekran" sekmesine gelip ayarları şu şekilde ayarlayın. Artı 0 Eksi
Intel HD Graphics Denetim Masası diye bir yer olması lazım. Masaüstüne sağ tıklayın. Ardından açılan ekranda "Ekran" sekmesine gelip ayarları şu şekilde ayarlayın.
KS KS B ByMehmet6 Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 Earas dedi: Özel'i seçip ayarlayacaksınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Denedim onunla alakasız. The Ruh hastasi dedi: Intel HD Graphics Denetim Masası diye bir yer olması lazım. Masaüstüne sağ tıklayın. Eki Görüntüle 1877661 Ardından açılan ekranda "Ekran" sekmesine gelip ayarları şu şekilde ayarlayın. Eki Görüntüle 1877663 Genişletmek için tıkla... Deneyeceyim. Artı 0 Eksi
Earas dedi: Özel'i seçip ayarlayacaksınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Denedim onunla alakasız. The Ruh hastasi dedi: Intel HD Graphics Denetim Masası diye bir yer olması lazım. Masaüstüne sağ tıklayın. Eki Görüntüle 1877661 Ardından açılan ekranda "Ekran" sekmesine gelip ayarları şu şekilde ayarlayın. Eki Görüntüle 1877663 Genişletmek için tıkla... Deneyeceyim.