CS:GO siyah ekran oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

A4B DayI

Hectopat
Daha fazla  
RAM
hyperx 16gb 2400mhz
Ekran kartı
asus tuf gtx 1650
Anakart
a320m-k
İşlemci
ryzen 5 5500
CS:GO'yu açıyorum ekran 1 2 saniyelik geliyor sonra tekrar siyah oluyor. Tüm gece uğraştım çözemedim. Sildim geri yükledim olmadı. Windows 11'e geçmiştim Windows 10'a geri çektim hala devam ediyor. Başka hiçbir oyunda problem yaşamıyorum bir tek CS:GO'da ekran gelmiyor.

Başlatma seçeneklerinde bir şey yazıyor mu ?
-allow_third_party_software -novid -threads 12 -high -tickrate 128 +cl_forcepreload 1 -freq 144 -lv -nod3d9ex1 -w 1080 -h 1080 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 +exec MusallatEXE
bunlar yazıyor

Hocam tam olarak çözüm olur mu bilmiyorum. Fakat eskiden -novid yazdıktan sonra oyunun dosyalarından bir şey silmemiz gerekiyordu. -novidi silip tekrar deneyin isterseniz. Fakat dediğim gibi çözer mi bilmiyorum.

Hocam tam olarak çözüm olur mu bilmiyorum. Fakat eskiden -novid yazdıktan sonra oyunun dosyalarından bir şey silmemiz gerekiyordu. -novidi silip tekrar deneyin isterseniz. Fakat dediğim gibi çözer mi bilmiyorum.

Yok yine işe yaramadı CS:GO yazısı geldiği gibi tekrar siyah ekran oldu.

Geliştirici ekibine e-posta atın veya CS:GO Discord serveri var ise oraya yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…