CS:GO sizce hala oynanır mı?

Hocam size çok hile geliyor. Galiba güven faktörünüz kırmızı yada sarı. Güven faktörünüze bakın derim.
Evet söylemeyi unuttum. Sık sık ban yersen, çok report alırsan güven faktörün düşer ve hileci olasılığı artar. Ha, ayrıca CS:GO' son güncellemede ''Güvenli mod'' özelliği sorarak başlatır. Eğer onu çalıştırmazsan hem güven faktörün düşer, hem de hilecilerle oynamak istiyorum=güvenli modu açma özelliğini seçmiş olursun.

Hocam buraya Speedtest sonucumu attırtmayın lütfen. Güven faktörüm yeşil, hesap Prime. Gerçekten yıldım bu oyundan.

Çok kez yazdım ama başaramadık.

Hocam buraya Speedtest sonucumu attırtmayın lütfen. Güven faktörüm yeşil, hesap Prime. Gerçekten yıldım bu oyundan.

Hileleri ne zaman gördünüz? Bir yıl falan oldu mu?
Çok kez yazdım ama başaramadık.
Başaramadık abi...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır, bıraktığınız tarihi sormadım. Hileleri en son ne zaman gördünüz? Wingman mı, mm mi? Pinginiz kaç civarı idi? Takımınızda hiç hile gördünüz mü?

Pingim genellikle 50-60 ms civarında dostum. Genellikle mm ve Wingman takılıyorum. Arkadaşlarımın hepsi ya iş arkadaşım veya eski dostlar. Dün bıraktığıma göre en son dün gelmiştir .

Pingim genellikle 50-60 ms civarında dostum. Genellikle mm ve Wingman takılıyorum. Arkadaşlarımın hepsi ya iş arkadaşım veya eski dostlar. Dün bıraktığıma göre en son dün gelmiştir .

Mantıklı bir açıklama üretemedim... Ben sadece bir kere hile ile karşılaşmıştım, o da lobiler arasında gezerken gördüm. Takımlarına girdim. 2 maç atıp kazandık, sonra da hemen banlandılar zaten.

Dostum bana inanmak zorunda değilsin ama gerçekten 10 maçın en az 6-7'si hileci. Spin botları bile reportladığım da banlanmıyorlar. Artık ne hale geldi bilmiyorum bu oyun.

Dostum bana inanmak zorunda değilsin ama gerçekten 10 maçın en az 6-7'si hileci. Spin botları bile reportladığım da banlanmıyorlar. Artık ne hale geldi bilmiyorum bu oyun.
Oyunu ne zaman bıraktınız? Yeni bir güvenlik güncellemesi geldi ve ücretsiz hile kullananlar (hilelerin %98'i) artık anlık banlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…