706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 7 Ağustos 2020 #71 xCheesy99 dedi: Merhaba forum sakinleri. Ben en son 4 yıl önce CS:GO oynadım ve tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Sizce yüklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım ve oynamayacağım o yüzden hayır oynanmaz diyorum.
xCheesy99 dedi: Merhaba forum sakinleri. Ben en son 4 yıl önce CS:GO oynadım ve tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Sizce yüklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım ve oynamayacağım o yüzden hayır oynanmaz diyorum.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 7 Ağustos 2020 #72 TÇB dedi: Prime olmayan yerlerde zaten %95 hile oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, hilesiz maç yok. Sadece sinirlenmedikleri sürece açmıyorlar. Legit oynuyorlar. %95 dediğiniz kısım ise sinirini tutamayıp ragebot açanlar.
TÇB dedi: Prime olmayan yerlerde zaten %95 hile oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, hilesiz maç yok. Sadece sinirlenmedikleri sürece açmıyorlar. Legit oynuyorlar. %95 dediğiniz kısım ise sinirini tutamayıp ragebot açanlar.
Garbage Centipat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 7 Ağustos 2020 #73 TÇB dedi: Eğer betadaysan betadan çıkmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Herşeyi denedim evet.
TÇB dedi: Eğer betadaysan betadan çıkmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Herşeyi denedim evet.