Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 16 Nisan 2022 #1 Ban yersin vb. demeyin farkındayım neler olabileceğine karşı, Defender bir uyarı vermedi fakat gene de emin olmak istedim. Üste link koymuştum moderator arkadaş silmiş.
Ban yersin vb. demeyin farkındayım neler olabileceğine karşı, Defender bir uyarı vermedi fakat gene de emin olmak istedim. Üste link koymuştum moderator arkadaş silmiş.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 16 Nisan 2022 #2 Virüs değil ki defender hata versin. Ban yiyeceksin ama %90 ihtimalle. Artı 0 Eksi
Nightexe Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Hocam siz yine bir antivirüs programı ile kontrol edin.Defender'a güvenmem şahsen. Artı 0 Eksi
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #4 Arkadaş ban yemişti 1-2 haftalık kullanım sonucunda. Prime hesabınız varsa kesinlikle kullanmamalısınız. Artı 0 Eksi
Arkadaş ban yemişti 1-2 haftalık kullanım sonucunda. Prime hesabınız varsa kesinlikle kullanmamalısınız.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 VirusTotal'e taratmanı öneririm dosyayı. Artı 0 Eksi
KS KS Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 16 Nisan 2022 #6 Sefaagook dedi: Arkadaş ban yemişti 1-2 haftalık kullanım sonucunda. Prime hesabınız varsa kesinlikle kullanmamalısınız. Genişletmek için tıkla... Sadece bu günlük kullanacağım biraz tat versin diye. Hesap alt hesabım. Artı 0 Eksi
Sefaagook dedi: Arkadaş ban yemişti 1-2 haftalık kullanım sonucunda. Prime hesabınız varsa kesinlikle kullanmamalısınız. Genişletmek için tıkla... Sadece bu günlük kullanacağım biraz tat versin diye. Hesap alt hesabım.
J Joel Hicks Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #7 Premiumlardan kullan ve virus taraması yaparken RAR'da olmasın, klasöre ayıkla öyle tarama yap. Son düzenleme: 16 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 16 Nisan 2022 #8 Sosyal Kullanıcısı dedi: Sadece bu günlük kullanacağım biraz tat versin diye. Hesap alt hesabım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky, Malwarebytes, ESET. Bu üçlü sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yoktur. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Sadece bu günlük kullanacağım biraz tat versin diye. Hesap alt hesabım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky, Malwarebytes, ESET. Bu üçlü sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yoktur.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 16 Nisan 2022 #9 Virüs yoksa sıkıntı olmaz. Ban konusundada risk var. Her ne kadar hileleri önemsemelerde skin changerlerde daha katı olurlar diye tahmin ediyorum. Sonuçta paralı olan skinleri ücretsiz kullanıyorsun. Artı 0 Eksi
Virüs yoksa sıkıntı olmaz. Ban konusundada risk var. Her ne kadar hileleri önemsemelerde skin changerlerde daha katı olurlar diye tahmin ediyorum. Sonuçta paralı olan skinleri ücretsiz kullanıyorsun.