CS:GO Skin changer VAC

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle deme be reis insan illaki özeniyor herkesin parası yok çocuk pişman olmuş zaten
Tamam, ben de özenip 6-7 Steam hesabı açayım ardından spinbot ile diğer insanların hem zamanını, hem de akıl sağlığını çalayım. Çok etik bir düşünce şekli bence. (!)

Yok öyle bir dünya. Artık bi' kere o b*k yenmiş. Hileyi açanı ezeceksin, açtıysan da ezileceksin.

format atsam bir şey değişir mi ben hiç wall hack vs. kullanmadım niye böyle diyorsun ki başkasının oyununa bir şey yapmadım

format atma imkanım var atsam bir şey değişir mi
Temizlik yapmış olursun. Destek ekibinin önerisi bu. Daha önce anti-hile konusunda çalışmışlığım var.

Öyle deme be reis insan illaki özeniyor herkesin parası yok çocuk pişman olmuş zaten
İstediği kadar özensin envanterim 500 TL'den fazla ederi var hiçbir yerde katlamadım eğer oyunda güzel bir görünüşe sahip olmak istiyorsa para harcamak zorunda özenmeyecek özenmemek zorunda.

İstediği kadar özensin envanterim 500 TL'den fazla ederi var hiçbir yerde katlamadım eğer oyunda güzel bir görünüşe sahip olmak istiyorsa para harcamak zorunda özenmeyecek özenmemek zorunda.
sadece 1 2 saat kullandım sonra da sildim. Yani gidipte 1 2 ay kullanmadım

Spinbotmu bu diğer oyunculardan hiçbir üstünlüğü yok ve pişman olmuş benimde 750 tl lik envanterim var çocuğun parası olsa herhalde alır kendisi ve pişman olmuş sonuçta

Param olsa niye skinchanger alıyım zaten dolandırılınca sinirlenip 1 2 saat kullanıp geri sildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…