Steam CS:GO skinlerini satıp oyun alınmalı mı?

Arkadaşlar 700 liralık falan envanterim var, satıp RDR2 falan almayı düşünüyorum. Şimdilik bilgisayarım yeterli değil ama bu sene veya seneye bilgisayar alacağım için envanteri satmayı düşünüyorum. Büyük oyunlara zam gelecek mi? RDR2'ye zam gelir mi? Envanterim ileride pahalanır diye satmak istemiyorum.

Kesinlikle alınmalı bende sizingibi ortalama 800 tl envanterimş satıp gow,sekiro ve days gone gibi oyunlar aldım.Zamlanırsa iyi zamlanırlar.

Kur güncellenirse elinizde envanterinde değeri artacaktır. Burdaki soru "gelen vergi zamları yansır mı?" olmalı. Saygılarımla: şemsiye inşallah açılmaz diyerek yaşıyoruz.

Ben zamanında envanterdeki skinleri istediğim değerin altında satmıştım RDR almak için, aldığım zaman 150TL civarıydı. Şu an güncel fiyatı bütün envanteri satsam bile alamayacağım miktarda.

Çok CS oynayan biri değilim hesabımdaki kasaları sattım 210 TL yaptı istediğim oyunları aldım. Bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum. Bencede kasalar zamlansada oyunlarda zamlanacağı için yaz indirimlerini değerlendirmek mantıklı geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı