aziz ateş yld
Centipat
İyi günler. Bu yeni Valve kurallarında smurf'un yasak olduğu yazıyor. Benim 2 steam hesabı var. Birinde CS:GO Vac banlı. O yüzden diğerinden CS oynuyorum. Bu Smurf'a girer mi?
Sürekli hesap açıp yaparsan ve ip eşleştirmesinden tespit edilirse banlanırsın ama 1 kere hesap değiştirmeyle birşey olmaz.İyi günler. Bu yeni Valve kurallarında smurf'un yasak olduğu yazıyor. Benim 2 steam hesabı var. Birinde CS:GO Vac banlı. O yüzden diğerinden CS oynuyorum. Bu Smurf'a girer mi?
Teşekkür ederim.Hiçbir şey olmaz, devam et.
Bilgisayarımda 3 tane Steam hesabı var. Birinde CS VAC'lı birinde CS yok, diğeri de CS oynadığım hesabım.Sürekli hesap açıp yaparsan ve ip eşleştirmesinden tespit edilirse banlanırsın ama 1 kere hesap değiştirmeyle birşey olmaz.
Her hafta 1-2 kez değiştiriyorum. Zaten iki hesapta Steam'e kayıtlı olduğu için hızlıca değiştirebiliyorum.Çok değiştiriyor musun hesabı sürekli birinden diğerine geçiyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.