CS:GO smurf hesaplar ban sebebi mi?

TheNightFuRy

Kilopat
Merhaba, arkadaşlarımla eğlencesine Silver-nova eloda smurf hesabımla oynuyorum. Ben Global'im. Arkadaşlarımla oynadığımız zamanda Nova'dan, Silver'a kadar düştük zaten kısa maç atıyoruz ve kesinlikle ciddi oynamıyoruz. Ben de dahil. Aşağıdaki yeni Valve anayasamıza göre ben neye göre banlanacağım? Yazılımsal olarak mı takip edecekler yoksa report sistemine mi eklenecek? Bilgisi veya fikri olan var mı?

FvxWy68XoAUCER_?format=png&name=900x900.png

Link: https://store.steampowered.com/online_conduct/?l=english&snr=2_groupannouncements_detail_

Muhtemelen aynı telefon veya mailinize bağlı 2 hesap arasında rank farkı varsa otomatik olarak smurf sayılarak ban yiyeceksiniz.

İnşallah banlarlar.
Hocam smurf olması demek hile yapması demek değil. Rakibi iyi olmasa bile rakibin kendisine göre iyi oyuncularla oynaması bence onlar için bile iyi.

Merhaba, arkadaşlarımla eğlencesine Silver-nova eloda smurf hesabımla oynuyorum. Ben Global'im. Arkadaşlarımla oynadığımız zamanda Nova'dan, Silver'a kadar düştük zaten kısa maç atıyoruz ve kesinlikle ciddi oynamıyoruz. Ben de dahil. Aşağıdaki yeni Valve anayasamıza göre ben neye göre banlanacağım? Yazılımsal olarak mı takip edecekler yoksa report sistemine mi eklenecek? Bilgisi veya fikri olan var mı?

Eki Görüntüle 1776138

Link: https://store.steampowered.com/online_conduct/?l=english&snr=2_groupannouncements_detail_
Smurf olarak ban daha önce görmedim hocam. Bir sürü kişi de 2 hesap ile oynuyor ben bir şey olacağını düşünmüyorum.

Hocam smurf olması demek hile yapması demek değil. Rakibi iyi olmasa bile rakibin kendisine göre iyi oyuncularla oynaması bence onlar için bile iyi.

Kankam hile yapmak değil haklısın fakat Silver nova ranklarda oynayan biri olarak karşımıza bu rankın çok üstünde performans veren, çıkar çıkmaz vuran birini görünce otomatik olarak kafayı yemeye başlıyoruz. Tam rank atlayacakken bir anda takır takır adam indiren biri geliyor ve tüm hevesi kaçırıyor. Valve de bunu yapan kişilerden rahatsız olmuş ki ban sebebi olarak nitelendirmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı