CS:GO smurf hesaplar ban sebebi mi?

Kankam hile yapmak değil haklısın fakat Silver nova ranklarda oynayan biri olarak karşımıza bu rankın çok üstünde performans veren, çıkar çıkmaz vuran birini görünce otomatik olarak kafayı yemeye başlıyoruz. Tam rank atlayacakken bir anda takır takır adam indiren biri geliyor ve tüm hevesi kaçırıyor. Valve de bunu yapan kişilerden rahatsız olmuş ki ban sebebi olarak nitelendirmiş.
Ban sebebi olarak nitelendirmişse sonradan bilemiyorum.

Rakip için bu çok kötü bir durum evet ama daha iyi oynamak için de bir avantaj hocam. Angle öğreniyorsun, dikkatini daha iyi topluyor aimine güveniyorsun. Tabiki tamamiyle doğru bulmuyorum ama birisi smurf olunca sövüp ban yemesi gerek diye de düşünmüyorum hocam.

Zaten smurf gelen birisi genelde pür dikkat oynamıyor. Vac ban durumu değil ama cooldown ban atılabilir veya rank sistemi daha da iyileştirilebilir.

Umarım kısa sürede main hesabınla birlikte VAC ban yersin :) ToS yeni güncellendi yakın zamanda main hesabınla birlikte profilinde afilli bir kırmızı yazı belirir. Hile ne kadar emek hırsızlığıysa smurfte o kadar emek hırsızlığıdır. Dota'da ve Faceit'te yıllardır ban sebebi ve millet takır takır banlanıyor.

Ban sebebi olarak nitelendirmişse sonradan bilemiyorum.

Rakip için bu çok kötü bir durum evet ama daha iyi oynamak için de bir avantaj hocam. Angle öğreniyorsun, dikkatini daha iyi topluyor aimine güveniyorsun. Tabii ki tamamiyle doğru bulmuyorum ama birisi smurf olunca sövüp ban yemesi gerek diye de düşünmüyorum hocam.

Farz edelim ki ben Nova'yım ve takım arkadaşlarım global, ben de onların arasına katılıp globaller ile oynamaya başladım, işte o zaman çok güzel gelişmeye başlıyor, taktik falan öğreniyorsun. Global arkadaşlarım var ve bazen onlarla takılıyorum, onlardan çok şey öğrendim. Fakat herkesin Silver olduğu ortamda maça girip ortalığı alt üst edip çıkan smurf bir hesap ile ne takım arkadaşları ne de rakip gelişiyor hocam. Otomatik hile olarak görülüp rakip de takım arkadaşları da dahil herkesin moralini bozuyor, o yüzden sandığınız gibi değil tam olarak hocam. Siz global gözünden böyle bakıyor olabilirsiniz fakat maçtaki diğer oyuncuların bakış açısı tam olarak anlattığım gibi.

Zaten smurf gelen birisi genelde pür dikkat oynamıyor. Vac ban durumu değil ama cooldown ban atılabilir veya rank sistemi daha da iyileştirilebilir.
Dediğim gibi, Nova2den, Silver'a düştüm yani zaten umrumda değil. CS2'ye kadar troll takılıyordum.

Umarım kısa sürede main hesabınla birlikte VAC ban yersin :) ToS yeni güncellendi yakın zamanda main hesabınla birlikte profilinde afilli bir kırmızı yazı belirir. Hile ne kadar emek hırsızlığıysa smurfte o kadar emek hırsızlığıdır. Dota'da ve Faceit'te yıllardır ban sebebi ve millet takır takır banlanıyor.
Bu yazı yazılana kadar illegal bir şey değildi. Eğer bu saatten sonra oynarsam böyle konuşmanız normal olur. Şu an gereksiz agresifsiniz.

Böyle bir şey yok, kuralı atarsan sevinirim :) E-spor camiasında çoğu kişi silver smurf hesabıyla oyuna girip troll amaçlı eğleniyor, benimde smurf hesabım var ve silver rankta sadece zeus ve bıçak oynayarak zaman geçiriyorum bazen, böyle bir şey olsaydı bütün e spor camiası vac ban yemişti :)

Biliyorum, 3 farklı hesabım var ve hepsi farklı numaraya bağlı. Amacım illegallik yapmak değil zaten bu saatten sonra girmemeyi düşünüyorum, Valve'a karşı çıkılmaz.
Hilelerin artmasında ki sebeplerden birisi de bu smurf muhabbeti pişkin pişkin anlatıyorsun bir de yediğin naneyi. Adam kendi elosunda uslu uslu oynuyor karşısına geliyor terminatör gibi herif nefes aldırmıyor, 1 oluyor 2 oluyor tilt olup hile açıyor. Hilecilerden gram farkınız yok vesselam.

Böyle bir şey yok, kuralı atarsan sevinirim :) e-spor camiasında çoğu kişi Silver smurf hesabıyla oyuna girip troll amaçlı eğleniyor, benim de smurf hesabım var ve Silver rankta sadece zeus ve bıçak oynayarak zaman geçiriyorum bazen, böyle bir şey olsaydı bütün e-spor camiası VAC ban yemişti :)

Topluluk kuralları güncellendi hocam.

Böyle bir şey yok, kuralı atarsan sevinirim :) E-spor camiasında çoğu kişi silver smurf hesabıyla oyuna girip troll amaçlı eğleniyor, benimde smurf hesabım var ve silver rankta sadece zeus ve bıçak oynayarak zaman geçiriyorum bazen, böyle bir şey olsaydı bütün e spor camiası vac ban yemişti :)
Dün ToS güncellendi uyan kankacım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı