CS:GO Smurf Kasarken Overwatch Ban Yemek

Evet ben de bundan bahsediyorum bazen saçma sapan yayıncı ve youtuberlara veriyorlar .

Evet ben de bundan bahsediyorum bazen saçma sapan yayıncı ve youtuberlara veriyorlar .
Aynen birkaç youtuber'ın başına gelmişti zamanında.
Neden zor olsun sağda solda bir sürü sitenin facebook hesabı linklediği gibi linkleyecekler.
İşte sıkıntı sınıflandırmakta değil. Mesela ben yeni hesap açmış bir kişiyim. Adamın benim smurf olduğumu tespit edip beni ayırması sıkıtnı.

Yahu niye o tespit etsin. Sen talep edeceksin, gireceksin adamın sana sitesinde ayarladığı yerden hesabını linkleyeceksin. Olacak bitecek. Ha yok linklemem yeni başlayanları ezerim dersen ban yersin Bence makul.

Yahu niye o tespit etsin. Sen talep edeceksin, gireceksin adamın sana sitesinde ayarladığı yerden hesabını linkleyeceksin. Olacak bitecek. Ha yok linklemem yeni başlayanları ezerim dersen ban yersin Bence makul.
Tamam da isteyerek onu yapacak sayısı cok az olur . Ama buda bir çözüm olurdu. Oyun bir el sonra falan kendisi tespit edebilecek bir sisteme sahip olsa smurf sorunu anca öyle çözülür .

Kardeşim banın vac yasağına dönüşmüş. kimi kandırıyorsun sen

1 ay boyunca OW idi. Sonrasında test hesabı yaptım ve ezfrags açtım gevezeligine (HVH sunucularında) VAC oldu. He inanmayanilirsin sana kalmış.
Kesin öyle olmuştur kardeşim. OW banın varken hvh sunucularına girebilirsin ancak ezfrags açıp vac yedirebilmen için vac korumalı sunucuda olman lazım. banlı olduğun için giremezsin vac korumalı sunucuya. çocuk mu kandırıyorsun kardeşim

Neye inanıyorsan ben kimseyi kandirmiyorum sana olanı anlatıyorum. Sen CS'yi kendin yapmissin gibi olay anlatıyorsun. Burdaki insanlar salak değil VAC'e dönüşmesi bir ay sürdü normalde böyle bir şey oluyor mu ?

Neye inanıyorsan ben kimseyi kandirmiyorum sana olanı anlatıyorum. Sen CS'yi kendin yapmissin gibi olay anlatıyorsun. Burdaki insanlar salak değil VAC'e dönüşmesi bir ay sürdü normalde böyle bir şey oluyor mu ?
kardeşim hile kullanmışsın işte profilinde oyun yasaklanması yazsa anlarım da, vac yazıyor. pcnde bişeler bulmuş atmış işte. cs yi kendim yapmamis olmam bilgi sahibi olmamı engellemez. Neden silverlara karşı hile açıyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…